Presse

BAUHAUS satser på projektkunder sammen med Express Bank

I dag fortæller Markedschef i BAUHAUS Jan Galle om en ny serviceordning i Danmark; Projektkonto. Projektkonto imødekommer et behov fra forbrugerne om en samlet løsning i forbindelse med opstart af et byggeprojekt eller en større renovering i hjemmet. Projektpakken indeholder blandt andet tilbud på hele eller dele af projektet, gratis levering af første leverance, fuld returret på alle overskydende materialer og en kreditløsning med løbende betaling.

Lanceringen af Projektkonto lægger sig i naturlig forlængelse af BAUHAUS-kædens strategi om at være mere end et byggemarked. Ud over at have det største udvalg til både byggeprojekter, bolig og have tilbyder kæden også en lang række services, der kan lette arbejdet for både private og håndværkere.

Kom i gang med det samme

En af de faste fordele i ordningen er muligheden for at få et kreditkort, som man kan bruge til at indkøbe materialer for op til 150.000 kr. Man ansøger blot om kreditkortet i det lokale Bauhaus varehus, hvorfra kortet også bliver udleveret og med det samme er klar til brug. Kreditkortet udbydes i samarbejde med Express Bank, og vi er stolte over at være en del af dette nye koncept.

Pressemeddelelse

Du kan læse hele pressemeddelelsen fra BAUHAUS her.

08. maj 2017

Ny CEO for Ekspress Bank Norge

Klik her og læs mere