Mere fleksibilitet i hverdagen med et Visa kreditkort

Og et godt alternativ til en kassekredit

Med et Visa ONEcard fra Express Bank kan du ansøge om en kredit fra 5.000 kr. og op til 50.000 kr.

Vores kreditkort er et godt alternativ til traditionelle forbrugslån. Brug kortet som en form for kassekredit, tag det med på ferie eller brug det, når du har lyst. Det giver dig fleksibilitet og flere muligheder i hverdagen. Vores Visa kreditkort har kontaktløs funktion og med 3D Secure og to-faktor funktion er du sikret høj sikkerhed, når du handler på online med kreditkortet.

Ansøg om kreditkort i dag – det hele foregår online og du får svar på din ansøgning med det samme. Kortet med din kredit modtager du derefter pr. post og inden for 10 hverdage. Det er derfor vigtigt, at du bestiller det i god tid, hvis du planlægger at tage dit kreditkort med på ferie.

Start din ansøgning her

expressbank-onecard-2

Det får du med et Visa ONEcard:

 • En kredit mellem 5.000 – 50.000 kr.
 • 0 kr. i stiftelsesgebyr
 • 0 kr. i årsgebyr
 • Op til 45 dages rentefri kredit på køb*
 • 13,99% i pålydende rente

*) Gælder hvis du betaler hele saldoen, 100 % hver måned, og hvis beløbet er benyttet til varekøb, på nettet eller via forhandlere. Der er ikke rentefrihed på kontanthævninger.

Priseksempel: ved et samlet kreditbeløb på 30.000 kr. over 48 mdr. og 100 % udnyttelsesgrad. Debitorrente: 14,92 %. Renten er variabel i kredittens løbetid. ÅOP: 14,92 %. Renter i kredittens løbetid: 16.788 kr. Gebyr i kredittens løbetid: 0 kr. Den samlede tilbagebetaling på kreditten udgør 46.788 kr. Beregningen er forudsat betaling via Automatisk kortbetaling. Der er 
14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

monthio

Når du ansøger hos Express Bank

Det er et krav, at vi, som bank, skal vurdere din kreditværdighed, når du låner penge. Det gør vi for at sikre, at din økonomi kan bære at optage et lån og at du har råderum til at kunne betale lånet tilbage. Det gør vi bl.a. ved at beregne et budget, hvor vi ser på dine indtægter, udgifter, rådighedsbeløb mv.

Disse oplysninger indsamles og behandles sikkert og fortroligt af vores samarbejdspartner, Monthio, som er under tilsyn af Finanstilsynet og har tilladelse som kontooplysningstjeneste.

Kom videre og få fingre i dit eget Visa ONEcard

Med et Visa ONEcard på lommen kan du også:

Hæve kontanter billigt

Du betaler kun 2 % i gebyr (dog minimum 20 kr.) pr. hævning i en hæveautomat enten i Danmark eller udlandet.

Tilføje kortet MobilePay

Du kan tilføje flere kort i MobilePay og dermed selv vælge hvilket kort, du gerne vil bruge ved betaling. De 45 dages rentefri kredit* gælder også her.

Bruge det overalt

Du kan bruge dit Visa ONEcard på nettet og overalt i butikker, restauranter, hoteller og banker i Danmark samt det meste af verden.

Kreditkort eller lån?

Det kommer an på, hvad du skal bruge pengene på, når du skal vælge i mellem kreditkort eller lån. Hvis du skal låne et større beløb til et specifikt projekt, så kan et lån være det bedste alternativ, men har du brug for penge løbende og som en slags sikkerhed, kan et kort med en kredit være en god løsning. Et kreditkort kan du bruge online og du kan tage det med på ferie, som en ekstra betalingsmulighed eller som sikkerhed, hvis dit andet kort skulle blive væk. Få et kreditkort, som giver dig luft og fleksibilitet i hverdagen. Et kreditkort fås ikke som en rentefri kredit og ingen af de to løsninger kommer uden omkostninger. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i betingelserne for de to lånemuligheder og hvilken mulighed, som passer bedst til dig og dit behov.

Kreditsikring

Tegn en forsikring på dit kort

Du kan tegne en kreditsikring på dit Visa ONEcard.
Med en kreditforsikring får du dækket din månedlige ydelse, hvis du bliver arbejdsløs, mister arbejdsevnen eller går bort.

4 tips til ferien med kreditkort

 • #1: Medbring altid mere end et kreditkort når du rejser og opbevar dem aldrig samme sted. Så har du et ekstra kort, hvis det ene bliver væk eller stjålet. Bliver dit kort stjålet, kontakt da straks din bank.
  #2: Sørg for at skjule din pinkode og del den aldrig med andre. Lad heller ikke en tjener eller ekspedient gå med kortet og uden dit opsyn.
 • #3: Betal i lokal valuta og ikke i danske kroner. Og tjek din kredit på dit kort både under og efter din ferie, så du kan holde øje med, at kortet ikke misbruges.
  #4: Det kan være en god idé også at medbringe kontanter. Dit kreditkort kan være begrænset nogle steder i udlandet, hvorfor du også bør sætte dig ind i dit kort betingelser.

Mastercard og Visa Dankort i udlandet - hvilket kort skal med?

Tiden, hvor vi vekslede til udenlandsk valuta hjemmefra, er forbi. I dag tager langt de fleste bare et betalingskort med på rejsen og ordner resten, når de er afsted. Men hvilket kort skal du tage med på ferie?

Bliv klogere her

Ofte stillede spørgsmål om kreditkort

  Koster det noget at ansøge om et kreditkort?

  Nej. Det koster ikke noget at ansøge om et kreditkort, og du forpligter dig ikke til noget. Hvis din ansøgning bliver godkendt, underskriver du herefter kreditten online med dit NemID/MitID.

  Hvorfor skal jeg vælge et Visa ONEcard?

  Med et Visa ONEcard får du en kredit mellem 5.000 – 50.000 kr., og du får op til 45 dages rentefri kredit på køb*. Du kan bruge dit ONEcard på nettet, i fysiske butikker, restauranter m.m. i Danmark samt det meste er verden. Et Visa ONEcard giver dig fleksibilitet og flere muligheder i hverdagen.

  *) 45 dages rentefri kredit på gælder, når du betaler 100 % (dvs. hele saldoen) tilbage hver måned. Gælder kun ved varekøb, køb på nettet eller via forhandlere – ikke ved kontanthævninger.

  Hvad er et kreditkort?

  Et kreditkort er et betalingskort, hvor pengene ikke bliver trukket med det samme. Det betyder, at du kan udskyde betalingen kvit og frit i op til 45 dage. Her kan du læse mere om, hvad et kreditkort er, og hvilke fordele og ulemper der er ved at vælge et kreditkort frem for et almindeligt dankort.

  Op til 45 dages kredit

  Med et kreditkort kan du gøre et køb i dag og betale senere. I modsætning til et almindeligt dankort, hvor betalingen bliver trukket med det samme, så bliver betalingen på et kreditkort nemlig opgjort d. 15. i hver måned. Det betyder, at du får op til 45 dages kredit.

  Et kreditkort giver økonomisk fleksibilitet og frihed til at handle. Det kan være en fordel, når du pludselig står med en regning, der overstiger rådighedsbeløbet på kontoen, eller hvis du mangler lidt ekstra penge sidst på ferien.

  Hvor kan jeg få et kreditkort?

  De fleste banker tilbyder forskellige typer kreditkort. Det gælder også hos Express Bank.

  Hvem kan ansøge om et kreditkort?

  Du skal være 18 år for at søge om et kreditkort.

  Hvordan ansøger jeg om et kreditkort?

  Du kan starte din ansøgning om et kreditkort her på siden. Når du har udfyldt oplysningerne, vil du få svar inden for kort tid. Hvis din ansøgning bliver godkendt, modtager du dit nye kreditkort inden for 10 hverdage.

  Hvilken dokumentation har I brug for?

  Vi har som udgangspunkt brug for at se dokumentation for dine indtægter og udgifter, da de er en forudsætning for, at vi kan foretage en kreditvurdering.

  Hvor stor en kredit kan jeg få?

  Du kan ansøge om en kredit fra 5.000 kr. og op til 50.000 kr.

  Hvor hurtigt modtager jeg kortet?

  Når din ansøgning er godkendt, og du har underskrevet kreditaftalen online, modtager du dit kreditkort inden for 10 hverdage. Vær derfor i god tid, hvis du skal bruge kreditkortet til noget bestemt som eksempelvis en ferie.

  Kan jeg bruge kortet i udlandet?

  Ja – kortet kan bruges i det meste af verden. Mange tager kreditkortet med på ferie, så de undgår at have for mange kontanter med. Derudover kan det være en god løsning, hvis uheldet er ude og du mister dit primære kort eller har brug for flere penge, end du havde regnet med.

  Kan jeg bruge kortet til MobilePay?

  Ja. I din MobilePay app kan du tilføje flere kort – også dit kreditkort. De 45 dages rentefri kredit* gælder også her.

  *) Gælder hvis du betaler hele saldoen, 100 % hver måned, og hvis beløbet er benyttet til varekøb, på nettet eller via forhandlere. Der er ikke rentefrihed på kontanthævninger.

Ansøg om et Visa kreditkort i dag

Nyttig viden om Visa ONEcard

 • Fra ansøgning til penge - step by step
  1. Når du ansøger om Visa kreditkort, får du svar inden for få minutter. Bevilges kreditten, underskriver du kreditten online med dit NemID.
  2. Inden for 10 hverdage modtager du dit nye Visa ONEcard med posten. Du modtager også en kort vejledning i, hvordan du aktiverer dit nye kreditkort.
  3. Dit Visa kort er nu klar til brug. Kortet kan du bruge overalt i Danmark og det meste af verden.

  Find svar på eventuelle spørgsmål her

 • Hvad er NemKonto?
  • Alle har en NemKonto.
  • En NemKonto er en helt almindelig bankkonto, som offentlige institutioner og private virksomheder kan udbetale penge til.
  • Hvis du er i tvivl om, hvilken konto der er din NemKonto, kan du henvende dig til dit pengeinstitut.
 • Priser, renter og gebyrer
 • Priser, renter og gebyer
  Kontanthævning i hæveautomater i Danmark og i udlandet 2 %, dog minimum 20 kroner
  Kurstillæg ved brug af kort i udlandet 1,5 %
  Betaling
  Betaling ved udnyttelse af kredit pr. måned 5, 10, 20, 100 % af saldo. Min. 100 kr.
  Rente
  Variabel Debitorrente14,92 %
  Gebyrer
  Oprettelse af kort 0 kr.
  Årsgebyr (første år)* 0 kr.
  Årsgebyr (andet år og frem) 0 kr.
  Håndteringsgebyr (brug af kortet), pr. måned 0 kr.
  Kortgebyr (månedlig adm. gebyr) 0 kr.
  Kontoudtog, papir, pr. måned 10 kr.
  Kontoudtog, e-boks, pr. måned 0 kr.
  Bilag i kopi 10 kr.
  Automatisk kortbetaling0 kr.
  Opkrævning via Betalingsservice 15 kr.
  Opkrævning via indbetalingskort 29 kr.
  Nyt kort, hvis tabt/stjålet 50 kr.
  Mgl. oplysning om adresseændring 50 kr.
  Gebyr for overskredet kreditmaksimum 50 kr.
  Rykkergebyr100 kr.
  Tildeling af ny PIN-kode 50 kr.
  Kopi af kontoudtog 10 kr.
  Inkassogebyr100 kr.
  Aftaleændring150 kr.
  Ekstra kontoudskrift 100 kr.
  Ekstra serviceydelser, pr. time 350 kr.
  Gebyr ifm. uberettiget indsigelse 350 kr.
  Fotokopi pr. stk. 15 kr.

  VALUTAOMREGNER MED SAMMENLIGNING TIL ECB’S KURSER klik her.
  Vigtigt: Husk at sætte punktum ved komma og 2% i valutatillæg.

 • Kort- og kreditbetingelser
 • Kort- og kreditbetingelser pr. 8. august 2018 kan hentes i PDF format her

  Kort- og kreditbetingelser pr. 1. maj 2019 kan hentes i PDF format her

 • Finansieringseksempel
 • Udnyttelsesgrad100%50% 25%
  Kreditramme50.000 kr. 50.000 kr. 50.000 kr.
  Udbetalt beløb50.000 kr. 25.000 kr. 12.500 kr.
  Løbetid60 mdr. 60 mdr. 60 mdr.
  Kreditomkostninger
  Stiftelsesomkostninger 0 kr. 0 kr. 0 kr.
  Renter i kredittens løbetid 34.975 kr. 17.488 kr.8.744 kr.
  Gebyrer i kredittens løbetid (forudsat Automatisk kortbetaling)0 kr. 0 kr. 0 kr.
  Samlede kreditomkostninger i alt 34.975 kr.17.488 kr. 8.744 kr.
  Det samlede beløb der skal betales til Express Bank.84.975 kr. 42.488 kr. 21.244 kr.
  Årlige omkostninger i procent: 14,92% 14,92% 14,92%
 • Standardomkostningsskilt
 • Du kan hente et Standardomkostningsskilt i pdf format her

 • Dine rettigheder, når du foretager betalinger i Europa
 • Du kan hente “Dine rettigheder, når du foretager betalinger i Europa” i pdf format her

 • Betaling og renter på kreditkort
 • De fleste kreditkort har en rentefri periode, så du ikke betaler renter på de køb, du foretager. Derimod bør du være opmærksom på andre udgifter ved at have et kreditkort. Fx betaler kreditkortholdere typisk et årligt gebyr, og så kommer der renter på, hvis betalingen er forsinket. Et alternativ kan være en kassekredit.

Med et Samlelån kan du få flere penge til dig selv - hver måned

Har du flere lån og kontokort hos Express Bank og andre låneudbydere, kan der være mange fordele ved at samle dine forbrugslån og kontokort i ét samlet lån hos os.

Lær mere om samlelån her