Persondatapolitik

vedrørende vores hjemmesider

Brug af personoplysninger

De sider du besøger på hjemmesider, der indgår i et annoncenetværk eller flere samarbejdende netværk, kan gemmes af netværkene i samlet profil, og såfremt du andetsteds inden for et netværk har afgivet personlige oplysninger, kan disse oplysninger beriges med oplysninger om de sider, du besøger på Express Banks hjemmesider.

Ansøgningsskema

De oplysninger, der afgives i forbindelse med ansøgning om lån fra Express Banks hjemmesider, sendes til Express Bank via en krypteret forbindelse. For så vidt angår behandling af personoplysninger, når du er kunde i Express Bank, kan der henvises til vores almindelige forretningsbetingelser.

Formularer

Visse mindre indtastningsformularer på Express Banks hjemmesider håndteres af leverandøren Jotform. Disse data sendes i krypteret form.

Express Bank videregiver ingen personlige oplysninger om dig til vores samarbejdspartnere, medmindre du har givet specifikt samtykke hertil. Du kan læse om vores behandling af dine personoplysninger her.

Mine data FAQ

  • Hvilke rettigheder har jeg?
  • Du kan som tidligere:

    • Få oplyst hvilke data der er registreret og til hvilket formål de bruges
    • Få rettet oplysninger, hvis de er forkerte
    • Gøre indsigelse mod brugen af data
    • Få slettet oplysninger, som der ikke er brug for

    Du kan med GDPR nu også:

    • Få egne oplysninger ud, så de kan gives videre til andre i elektronisk format
    • Bede om at få begrænset brugen af data

    Herudover har du altid mulighed for:

    • At ændre samtykke om at modtage nyheder og markedsføring
  • Kan jeg få slettet mine data?
  • Efter afslutningen af et kundeforhold gemmes data i overensstemmelse med bl.a. bogføringsloven i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. I henhold til hvidvasklovgivningen er vi ligeledes forpligtet til at gemme data i minimum 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Det betyder i praksis, at i løbet af dit nuværende kundeforhold og i minimum 5 år efter, vil oplysninger om dig fortsat eksistere i vores databaser til brug for at opfylde vores forpligtelser i henhold til lovgivningen.

  • Hvor kan jeg få mere at vide?
  • Du kan finde yderligere oplysninger om vores behandling af dine data i dokumentet “Information om behandling af dine person- og kundeoplysninger. Dokumentet finder du her.

    https://www.ekspresbank.dk/fileadmin/user_upload/Nyt_Design/PDF/Kundeinformation_GDPR.pdf

  • Hvad kan jeg spørge om?
  • Indsigt i personoplysninger

    Du kan få oplysninger om behandlingen af dine personoplysninger.

    Ændring af personoplysninger

    Hvis du mener, at dine personoplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige, kan du kræve, at sådanne personoplysninger ændres i overensstemmelse hermed

    Sletning af personoplysninger

    I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer, men selvfølgelig kun i det omfang loven tillader det.

    Udlevering af personoplysninger

    Du kan få dine egne persondata udleveret i elektronisk format. Af hensyn til datasikkerheden kræver det, at du er tilmeldt eBoks.

    Afmeld markedsføring 

    Du kan få ændret (tilmelde/framelde) dine samtykker til markedsføring. Du kan også selv ændre indstillingerne for markedsføring direkte ved at gå ind i ”Min konto”.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker indsigt i og i givet fald hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, er du til enhver tid velkommen til at anmode om indsigt i disse oplysninger.
Vi vil herefter meddele dig, hvilke oplysninger vi har om dig, og hvad formålet med disse oplysninger er, hvem de i givet fald videregives til og hvorfra oplysningerne stammer.
Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Express Bank
et brand under Ekspres Bank
Oldenburg Allé 3
2630 Taastrup
CVR-nr: 16 91 79 31
Tlf.: 70 23 58 00

Ønsker du at slette, ændre eller bliver oplyst om de data vi opbevarer omkring dig i henhold til GDPR, kan du rette kontakt til os via denne kontaktformular: