Cookie- og persondatapolitik

vedrørende vores hjemmesider

Hvad er en Cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone, tablet e.l. med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvad bruger Express Bank cookies til?

Vi bruger cookies, da de hjælper os med at identificere dig som bruger og dermed vise dig de annoncer, som med al sandsynlighed vil være mest relevante for dig. Derudover anvender vi oplysningerne til statistik og til at optimere vores services og indhold.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering

Du skal være opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Benyttes din enhed (computer, tablet mv.) af flere forskellige personer eller benytter du flere forskellige internet-browsere på din enhed, skal du være opmærksom på, at dine indstillinger og præferencer kan variere alt efter, hvem der bruger din enhed og alt efter hvilken browsere, der benyttes. Bemærk ligeledes, at du er nødt til at indstille din præferencer for hver enhed, hvis du benytter flere forskellige enheder, når du tilgår vores hjemmeside.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering.

Formularer

Visse mindre indtastningsformularer på Express Banks hjemmesider håndteres af leverandøren Jotform. Disse data sendes i krypteret form.

Brug af personoplysninger

De sider du besøger på hjemmesider, der indgår i et annoncenetværk eller flere samarbejdende netværk, kan gemmes af netværkene i samlet profil, og såfremt du andetsteds inden for et netværk har afgivet personlige oplysninger, kan disse oplysninger beriges med oplysninger om de sider, du besøger på Express Banks hjemmesider.

De oplysninger, der afgives i forbindelse med ansøgning om lån fra Express Banks hjemmesider, sendes til Express Bank via en krypteret forbindelse. For så vidt angår behandling af personoplysninger, når du er kunde i Express Bank, kan der henvises til vores almindelige forretningsbetingelser.

Express Bank videregiver ingen personlige oplysninger om dig til vores samarbejdspartnere, medmindre du har givet specifikt samtykke hertil. Du kan læse om vores behandling af dine personoplysninger her.

Mine data FAQ

  • Hvilke rettigheder har jeg?
  • Du kan som tidligere:

    • Få oplyst hvilke data der er registreret og til hvilket formål de bruges
    • Få rettet oplysninger, hvis de er forkerte
    • Gøre indsigelse mod brugen af data
    • Få slettet oplysninger, som der ikke er brug for

    Du kan med GDPR nu også:

    • Få egne oplysninger ud, så de kan gives videre til andre i elektronisk format
    • Bede om at få begrænset brugen af data

    Herudover har du altid mulighed for:

    • At ændre samtykke om at modtage nyheder og markedsføring
  • Kan jeg få slettet mine data?
  • Efter afslutningen af et kundeforhold gemmes data i overensstemmelse med bl.a. bogføringsloven i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. I henhold til hvidvasklovgivningen er vi ligeledes forpligtet til at gemme data i minimum 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Det betyder i praksis, at i løbet af dit nuværende kundeforhold og i minimum 5 år efter, vil oplysninger om dig fortsat eksistere i vores databaser til brug for at opfylde vores forpligtelser i henhold til lovgivningen.

  • Hvor kan jeg få mere at vide?
  • Du kan finde yderligere oplysninger om vores behandling af dine data i dokumentet “Information om behandling af dine person- og kundeoplysninger. Dokumentet finder du her.

    https://www.ekspresbank.dk/fileadmin/user_upload/Nyt_Design/PDF/Kundeinformation_GDPR.pdf

  • Hvad kan jeg spørge om?
  • Indsigt i personoplysninger

    Du kan få oplysninger om behandlingen af dine personoplysninger.

    Ændring af personoplysninger

    Hvis du mener, at dine personoplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige, kan du kræve, at sådanne personoplysninger ændres i overensstemmelse hermed

    Sletning af personoplysninger

    I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer, men selvfølgelig kun i det omfang loven tillader det.

    Udlevering af personoplysninger

    Du kan få dine egne persondata udleveret i elektronisk format. Af hensyn til datasikkerheden kræver det, at du er tilmeldt eBoks.

    Afmeld markedsføring 

    Du kan få ændret (tilmelde/framelde) dine samtykker til markedsføring. Du kan også selv ændre indstillingerne for markedsføring direkte ved at gå ind i ”Min konto”.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker indsigt i og i givet fald hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, er du til enhver tid velkommen til at anmode om indsigt i disse oplysninger.
Vi vil herefter meddele dig, hvilke oplysninger vi har om dig, og hvad formålet med disse oplysninger er, hvem de i givet fald videregives til og hvorfra oplysningerne stammer.
Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Express Bank
et brand under Ekspres Bank
Oldenburg Allé 3
2630 Taastrup
CVR-nr: 16 91 79 31
Tlf.: 70 23 58 00

Ønsker du at slette, ændre eller bliver oplyst om de data vi opbevarer omkring dig i henhold til GDPR, kan du rette kontakt til os via denne kontaktformular:

 

Hvilke cookies bruger Express Bank?

For at gøre det lettere for dig at overskue den måde hjemmesiden bruger cookies på, har vi grupperet vores cookies i kategorier. Du kan se hver kategori og hver cookie i Cookiedeklarationen.

Cookiedeklarationen opdateres hver måned af Cookie Information. Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv til info@cookieinformation.dk.