Hvad er et forbrugslån?

Forbrugslån er en anden type lån end et almindeligt banklån eller realkreditlån. Forbrugslån er, som ordet indikerer, lån til forbrug. Et af de steder, hvor forbrugslånet adskiller sig, er, at du kan ansøge om lånet online uden at skulle møde op i banken. Derudover skal du heller ikke stille sikkerhed for lånet.

Sådan får du et forbrugslån

Når du ønsker at optage et forbrugslån, skal du udfylde et ansøgningsskema online. Du skal udfylde nogle personlige oplysninger og kontaktinformation, så låneudbyderen ved, hvem der optager forbrugslånet. Desuden vil du også blive spurgt om din boligtype, beskæftigelse, månedlig indtægt og eventuelt andre informationer, der kan være relevante. Ved nogle låneudbydere skal du ligeledes vedlægge billeddokumentation, så de er sikre på, det er den rigtige person, der optager lånet. Når disse informationer er udfyldt, så kan ansøgningsskemaet sendes afsted, og du har nu ansøgt om et forbrugslån.

Forbrugslån til konkurrencedygtig rente hos Express Bank

Hos Express Bank kan du låne op til 300.000 kr. til almindeligt forbrug som fx husprojekter, bil, ferie el.lign. Renten er meget attraktiv og ansøgningsprocessen er hurtig, nem og sikker. Afhængigt af lånets størrelse, udbetaler vi pengene til din NemKonto inden for 1-2 hverdage.

Læs mere eller ansøg online

Hvad koster et forbrugslån?

Det er meget forskelligt, hvad et forbrugslån koster. Det kommer nemlig både an på, hvor lang tid, du ønsker, løbetiden på lånet skal være, men også hvilke renter og gebyrer, der er gældende for det specifikke forbrugslån. Husk derfor altid at læse betingelserne for forbrugslånet inden du optager det. Når du skal vælge dit forbrugslån, kan det være en god idé at sammenligne de forskellige låns effektive rente, da det forbrugslån der giver den laveste effektive rente, er det lån, der vil være billigst for dig. Det er dog vigtigt, at forbrugslånene, du sammenligner, er ens i både beløb, løbetid og andre parametre, du har angivet, da der ellers ikke er et korrekt sammenligningsgrundlag.

Beregn hvad et lån vil koste

Hvad er forskellen på et forbrugslån og et kviklån?

Et kviklån og forbrugslån forveksles ofte med hinanden. Dog er kviklånets lånebeløb ofte på under 10.000 kr. og har en forholdsvis kort låneperiode. Den korte låneperiode er derfor også med til at presse ÅOP op, da de årlige omkostninger naturligvis er høje, da lånet løber på mindre end ét år. Læs mere om et kviklån

Express Bank tilbyder forbrugslån til konkurrencedygtig rente

Hos Express Bank kan du ansøge om forbrugslån online – på den måde kan du låne penge, når det passer dig. Du kan ansøge om beløb helt op til 300.000 kr.