Forbrugslån frem for Kviklån?

Forbrugslån giver dig samme fordele som et Kviklån, men uden den høje ÅOP

Hos Express Bank kan vi ikke hjælpe dig med at optage et Kviklån, men det betyder ikke, at du er gået forgæves.

Et forbrugslån kan være en bedre løsning for dig, da der, modsat et Kviklån, er mulighed for højere lånebeløb, lavere ÅOP og længere løbetid på lånet. Med et forbrugslån kan du stadig indsætte ekstra penge på din NemKonto inden for få hverdage. Bliv klogere på siden.

Forbrugslån versus Kviklån – Kort fortalt

Forbrugslån

Her adskiller Forbrugslån sig fra Kviklån:

 • Ofte en lavere ÅOP
 • Typisk højere lånebeløb
 • Længere løbetid på lånet

Kviklån

 • Hurtigt at optage lån via nettet
 • Svar på få minutter
 • Hurtig udbetaling
 • Uden sikkerhed for lånet

Her adskiller Kviklån sig fra Forbrugslån:

 • Ofte en højere ÅOP
 • Typisk små lånebeløb
 • Kortere løbetid på lånet

Hvad er et Kviklån og hvad er et Forbrugslån?

Kviklån og Forbrugslån er begge usikrede lån og, i modsætning til et traditionelt banklån, betyder det, at du ikke skal stille fx din bil eller dit hus som sikkerhed for lånet. En anden fællesnævner er, at der tit er en kort svartid på ansøgningen og en hurtig udbetaling på lånene.

Kviklån går under flere navne fx Mikrolån, SMS-lån, Minilån, Quicklån osv. og dækker som udgangspunkt over mindre lånebeløb (op til 7.000 kr.) og typisk er de karakteriseret ved en meget høj ÅOP (Årlig omkostning i procent). Løbetiden på et Kviklån (dvs. tilbagebetalingsperioden) er ofte væsentlig kortere end et Forbrugslån og ligger som regel under 3 måneder.

Hos Express Bank kan du altså ikke ansøge om et Kviklån, men derimod kan du ansøge om et Forbrugslån på op til 300.000 kr. Hvad enten du drømmer om et kørekort, en rejse med familien eller et nyt tag til huset, kan vi hjælpe dig videre.

Hvad er et Kviklån?

Ofte stillede spørgsmål om kviklån

  Hvad er ulempen ved et kviklån?

  Ulempen ved et Kviklån er den høje ÅOP (Årlige Omkostning i Procent) og den korte tilbagebetalingstid.

  Hvorfor skal jeg optage et forbrugslån i stedet for et kviklån?

  Kviklån er typisk små lånebeløb med en høj ÅOP og kort løbetid. Et Forbrugslån giver dig de samme fordele som et Kviklån, men uden den høje ÅOP. Derudover kan du ansøge om et højere lånebeløb og en længere løbetid på dit lån.

  Hvad er et kviklån?

  Et Kviklån er et mindre lån (typisk op til 7.000 kr.). Kviklån går under flere navne som eksempelvis sms-lån, minilån, mikrolån osv., men de er alle samme en type lån, der typisk er kendetegnet ved en meget høj ÅOP og mindre beløb med en kort løbetid.

  Hvad koster et kviklån?

  Prisen på et Kviklån varierer fra udbyder til udbyder. Hos Express Bank tilbyder vi ikke Kviklån. Et Kviklån er dog ofte kendetegnet ved at have en meget høj ÅOP, der betyder, at den samlede pris for lånet bliver høj.

  Er et forbrugslån billigere?

  Det er som ofte billigere, men der kan være stor forskel på prisen for et forbrugslån. Det er derfor vigtigt, at du undersøger, hvad et forbrugslån vil koste dig og hvilken låneudbyder, der kan tilbyde den bedste pris.

  Hvordan sammenligner jeg forskellige lån?

  Der findes flere sammenligningstjenester på nettet, der er nemme at benytte. Derudover er det altid uforpligtende at sende en låneansøgning til flere forskellige udbydere. Du kan derfor altid indhente lånetilbud fra flere banker og sammenligne deres ÅOP for at finde det bedste tilbud for dig.

  Kan jeg låne penge uden dokumentation?

  Nej. For at foretage en korrekt kreditvurdering er vi nødt til at have dokumentation for dine udgifter og dine indtægter. Det er nødvendigt, så vi er sikre på, din økonomi kan bære lånet.

  Hvad sker der, hvis jeg ikke kan betale pengene tilbage?

  Der kan være mange årsager til, at man pludselig ikke kan betale sit månedligt afdrag. Sker det for dig, er det vigtigt, at du kontakter banken så hurtigt som muligt, så I sammen kan finde en løsning. Hvis du ignorerer problemet, kan du i værste fald ende hos Inkasso og blive registreret i RKI. Hvilket betyder, at du får svært ved at låne penge igen.

  Kan jeg få pengene udbetalt i dag?

  Hos Express Bank udbetaler vi pengene så hurtigt som muligt og inden for få hverdage, men beløbets størrelse er afgørende for, hvor hurtigt vi kan udbetale pengene, når din ansøgning er blevet godkendt.

  Kan jeg optage et kviklån trods RKI?

  Hvis du er registreret i RKI, kan du ikke låne penge hos Express Bank eller andre banker.

Din hurtige vej til ekstra penge på kontoen

Når du optager et lån hos Express Bank, foregår hele processen online. Inden du sender ansøgningsskemaet, kan du beregne de månedlige udgifter for dit lån ved hjælp af vores låneberegner – her kan du også finde flere informationer om fakta og priser på vores lån.

Når du har besluttet dig for lånets størrelse og løbetid, indtaster du blot dine personlige oplysninger i ansøgningsskemaet. Herefter vurderer vi dine informationer og tager os af resten af processen herfra, så du hurtigt får et svar på din låneansøgning og kan se hvilken rente, vi kan tilbyde dig. Igennem hele ansøgningen kan følge lånets omkostninger – fx samlede kreditomkostninger, samlede tilbagebetalingsbeløb, ÅOP m.v.

Du vil få pengene overført til din NemKonto inden for 1-2 hverdage (afhængigt af lånebeløbets størrelse), så du kan komme hurtigt i gang med dine projekter. Det er denne korte proces fra ansøgning til udbetaling af pengene, som gør Express Bank til dit effektive alternativ – hvor du og din økonomi ER i fokus under hele forløbet.

Et lån fra Express Bank kan være løsningen for dig, der skal finansiere en renovering i hjemmet, en investering i familien el.lign.