Lån penge nu til god rente

Kære Kunde

Det er med tungt hjerte, at vi har besluttet at afvikle bankens aktiviteter og dermed stopper vi for udlån. Det betyder, at du ikke længere kan ansøge om et nyt lån.  Er du allerede kunde, har det ingen betydning for dit lån på nuværende tidspunkt. Vi holder åbent, og fortsætter med at holde åbent for dig og vores øvrige kunder, så længe I har en konto i banken.

Læs mere og find svar her

monthio

Når du ansøger hos Express Bank

Det er et krav, at vi, som bank, skal vurdere din kreditværdighed, når du låner penge. Det gør vi for at sikre, at din økonomi kan bære at optage et lån og at du har råderum til at kunne betale lånet tilbage. Det gør vi bl.a. ved at beregne et budget, hvor vi ser på dine indtægter, udgifter, rådighedsbeløb mv.

Disse oplysninger indsamles og behandles sikkert og fortroligt af vores samarbejdspartner, Monthio, som er under tilsyn af Finanstilsynet og har tilladelse som kontooplysningstjeneste.

Læg et godt budget

Inden du ansøger om at låne penge, er det en god idé at lægge et godt budget, så du får et overblik over din økonomi. På den måde kan du, inden du låner penge, se, om du har luft i budgettet til at betale en månedlig ydelse på et nyt lån. Dit budget bør indeholde din indkomst og øvrige indtægter og alle dine faste udgifter til bolig, transport, forsikringer m.m. Hvis du har brug for starthjælp til at skabe overblik på din økonomi, kan du bruge vores gratis budgetskabelon i Excel-format.

Hvem kan låne penge hos Express Bank?

Alle privatpersoner kan som udgangspunkt ansøge om et lån hos Express Bank.

Dog er der nogle enkelte kriterier, som skal være opfyldt, for at du kan ansøge om et lån hos os.

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

3 simple skridt

Når du ansøger om lån af penge for op til 300.000 kr.:

 1. Udfyld en nem låneansøgning online.
 2. Få svar på din låneansøgning inden for 2-15 minutter.
 3. Pengene på din NemKonto inden for hverdage afhængigt af lånets størrelse.

Tip:

Det er en god idé at ansøge om et lån sammen med din ægtefælle eller samlever. Når vi behandler en låneansøgning, laver vi en kreditvurdering på baggrund af oplysningerne i ansøgningen. Ved at ansøge sammen står I økonomisk stærkere og øger dermed sandsynligheden for at blive godkendt til lånet.

Over 30 års erfaring som bank

Hos Express Bank har vi mere end 30 års erfaring i Danmark, som udbyder af lån. Vi mener, at det skal være enkelt og nemt for vores kunder at låne penge uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi vægter gennemskuelighed og fair lånebetingelser højt. Derfor kan du trygt låne penge hos os.

Spar penge ved at samle dine eksisterende lån

Har du allerede et eller flere eksisterende lån, kan det være en fordel for dig at samle dem alle i ét lån. Ved at samle alle dine lån i ét Samlelån opnår du ofte et billigere lån. Du kan spare op til 1.500/3.000 kr. om måneden og dermed få et større rådighedsbeløb.

Når du ansøger om et Samlelån, oplyser du alle dine eksisterende lån til os, og bliver du godkendt til lånet, sørger vi for at indfri lånene for dig. Så ved at tage et Samlelån og samle al eksisterende gæld i ét lån får du et bedre overblik over din økonomi, og du får flere penge til dig selv – hver måned.

Billede af sparegris og kvinde i baggrund

Lån penge til dit hjem

Dit hjem er en vigtig del i dit liv – når hjem og omgivelser er i orden, trives vi ofte bedre. Hos os kan du låne penge til at gøre din bolig energivenlig og til at renovere den præcis efter dine ønsker og drømme.Renovering:

Løbende renovering af din bolig er vigtig for at bevare boligens værdi. Måske er det tid til et nyt tag, efterisolering eller andet?Byggelån:

Med et Byggelån har du mulighed for at realisere nogle af dine boligdrømme. Du kan låne op til 300.000 kr. til en god rente.Energiforbedringer:

Der er ofte penge at spare ved at foretage energiforbedringer i din bolig, der kan spare på varmeregningen.Nyt køkken:

Køkkenet er ofte samlingspunktet i vores hjem, og det betyder derfor meget, at både design og funktionalitet spiller sammen. Du kan låne til renovering af dit køkken hos os.Indskud:

Når du skal flytte i en ny lejebolig, er det ikke altid, at du har haft mulighed for at spare op til det indskud, der typisk skal betales inden indflytning. Derfor tilbyder vi, at du kan låne til dit indskud.

Lån penge til det, du drømmer om

Udover de praktiske ting i dit hjem, så er også dine drømme og din fritid med venner og familie vigtigt.
Hos Express Bank giver vi mulighed for at låne penge til de ting, du drømmer om.Bil:

Hos Express Bank tilbyder vi et billån - både når du vil købe en ny eller en brugt bil. Alle vores billån er uden udbetaling, så en manglende opsparing til udbetaling behøver altså ikke stå i vejen for drømmen om en ny bil.

Læs mere om vores billån.Ferie:

Med et Ferielån fra Express Bank er sydens sol eller sneen i alperne ikke langt væk. Du kan finansiere din næste ferie med et Ferielån, eller du kan få en kredit på op til 50.000 kr. med vores Visa OneCard.Campingvogn:

Uanset om du vil købe en brugt eller en ny campingvogn, kan det være en stor investering. Derfor tilbyder vi lån til campingvogn, så du og familien snart kan få hjul på og trille afsted på jeres første campingferie.

Få gode råd, inden køb af campingvogn.Bryllup:

Et bryllup kan hurtigt blive en stor post i budgettet, men samtidigt er det en begivenhed, hvor man ikke har lyst til at skulle spare - heller ikke når det gælder bryllupsrejsen. Hos Express Bank tilbyder vi lån til bryllup, så I kan få den dag og den bryllupsrejse, som I drømmer om.

Vidste du …

at du får skattefradrag for dine renter på et Privatlån optaget gennem en låneudbyder som eks. Express Bank, ligesom du får fradrag for et almindeligt banklån? Renteudgifterne bliver automatisk indberettet til SKAT og påført din årsopgørelse, hvilket betyder, at du ikke selv behøver at registrere dit rentefradrag.

Derudover kan du også få skattefradrag for stiftelsesgebyrer på lån og kreditter med en løbetid på under 2 år. Så har du optaget et lån, der tilbagebetales på under 2 år, har du mulighed for at få fradrag for det stiftelsesgebyr, du betalte ved oprettelsen af lånet. Gebyret kan variere fra bank til bank og afhænger af lånets størrelse, men det kan sagtens være på mere end 1.000 kr. Til forskel fra rentefradraget skal du selv sørge for at påføre fradraget for stiftelsesgebyrer på din årsopgørelse.

Gode råd når du skal vælge det bedste lån

Når du skal vælge et lån, kan det være svært at gennemskue, hvad du som ansøger skal kigge efter i låneprocessen. Derfor kan det være rart med et par gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger dit lån. Vi har udvalgt nogle råd til dig her.

(1) Indhent tilbud fra flere låneudbydere

Når du skal ansøge om et lån, er det en rigtig god idé at indhente tilbud på lånet fra flere forskellige låneudbydere. Der kan være forskel i renter og vilkår, og ved at kontakte flere udbydere har du mulighed for at sammenligne lånetilbud.

(3) Opdatér dit budget

Hvis du allerede har lagt et godt budget, der indeholder alle dine indtægter og udgifter, er det en god idé i budgettet at indregne den nye, potentielle låneydelse. På den måde kan du se, hvordan optagelsen af et lån, vil påvirke din økonomi – og du kan se, hvor meget du har råd til at afdrage om måneden. Ved at have et budget sikrer du, at du ikke låner mere, end du har råd til at tilbagebetale. Du kan få starthjælp til dit budget med vores budgetskabelon.

Du kan finde flere gode råd til dit budget her

(2) Kig på lånets ÅOP

Det kan være fristende blot at vælge lånet med den laveste rente, men lav rente er ikke altid ensbetydende med det billigste lån. Du skal i stedet være opmærksom på lånets ÅOP, der beskriver de samlede årlige omkostninger i procent på lånet. ÅOP indeholder både renter, gebyrer og de eventuelle øvrige udgifter, der måtte være på lånet. Lånet med den laveste ÅOP er dermed samlet set det billigste lån.

Fordele ved at låne penge hos Express Bank

Der kan være flere fordele ved at optage et lån hos os. Ansøgningsprocessen er fx meget hurtigere, end hvis du ansøger om et traditionelt banklån i din primære bank – og det kan være en fordel, hvis du står og har brug for pengene lige nu og her. Som regel har du pengene inden for 1-2 hverdage efter, at du har underskrevet kreditaftalen.

Ved lån af penge i din primære bank, skal du redegøre for, hvad pengene skal bruges til. De vil ofte være øremærket denne ene ting og vil derfor ikke kunne bruges til andet end det. Ved et forbrugslån hos os har du fuld råderet over beløbet.

Om et lån til forbrug er billigt eller ej, kan godt være svært for den enkelte forbruger at gennemskue – men vi betragter vores rente på forbrugslån som særdeles konkurrencedygtig.

Lån penge til konkurrencedygtig rente

I nogle tilfælde tåler den endda sammenligning med den rente, din primære bank kan tilbyde på et tilsvarende forbrugslån.

Vi baserer vores kreditvurdering af dig ud fra din samlede økonomi – og din rente vil ligeledes afhænge af denne kreditvurdering. For at vi kan hjælpe dig med et lån, er det bl.a. et krav, at du ikke står registreret i RKI, at du har fast bopæl i Danmark, og at du har permanent opholdstilladelse.

Ofte stillede spørgsmål om lån

  Hvor hurtigt får jeg pengene udbetalt?

  Det kommer an på størrelsen af lånet, men ofte inden for få hverdage. Samlelån kræver fx lidt længere behandlingstid, hvorfor du her kan forvente længere ventetid på en udbetaling.

  Hvorfor skal jeg låne penge hos Express Bank?

  Med mere end 30 års erfaring på det danske lånemarked, garanterer vi for en tryg og sikker låneproces. Du kan låne op til 300.000 kr. og med det samme se i vores beregner, hvad lånet vil koste dig. Lån penge hos Express Bank og føl dig tryg. Start din ansøgning nu.

  Hvad koster det at låne penge?

  Det kommer an på hvor mange penge, du gerne vil låne og så er renten fx baseret på den samlede kreditvurdering af dig og en evt. medansøger. I vores låneberegner kan du hurtigt se, hvad et lån kommer til at koste dig.

  Hvor meget kan jeg låne?

  Du kan låne op til 300.000 kr. og ved Samlelån helt op til 400.000 kr., men kreditvurderingen af dig og en medansøger er afgørende for, hvor meget vi kan tilbyde at låne dig.

  Hvad er risikoen ved at låne penge?

  Der kan ligge en risiko i at låne penge, hvis du kommer i en situation, hvor du får svært ved at betale dit månedlig afdrag og ikke kan betale lånet tilbage igen. Men skulle det ske, er det vigtigt, at du kontakter banken, så I sammen kan finde en løsning.

  Hvordan finder jeg frem til det bedste lån for mig?

  Det er altid en god idé at sammenligne et lån med et tilsvarende lån hos en anden låneudbyder, så du sikrer, at du får det bedste lån og til den bedste pris.

  Hvorfor kan jeg ikke låne penge?

  Det kan der være rigtig mange grunde til, og kriterierne for at låne penge varierer fra bank til bank – men det kan fx være, at dit rådighedsbeløb er for lavt, eller din samlede gæld er for høj. Vores kreditvurdering er en helhedsvurdering baseret på rigtig mange forskellige faktorer, hvilket gør, at vi ikke har mulighed for at uddybe afslagsårsagen.

  Hvad kan jeg bruge mit lån til?

  Når du låner penge hos Express Bank, optager du et forbrugslån. Med et forbrugslån er pengene som udgangspunkt ikke øremærket én bestemt ting, som de er, når du låner fra din primære bank. Du bestemmer derfor selv, hvad pengene skal gå til.

  Kan jeg samle min gæld i ét samlet lån?

  Ja, du kan samle din eksisterende gæld i ét samlet lån, hvis du har lån og/eller kreditter for mellem 16.000-400.000 kr. enten hos Express Bank eller andre låneudbydere.

  Kan jeg låne penge, hvis jeg står i RKI?

  Hvis du står registreret i RKI, kan du desværre ikke låne hos Express Bank.

Lån hos Express Bank

 • Standardomkostningsskilt for lån
 • Du kan hente Standardomkostningsskilt for lån i PDF format her

   

 • Almindelige Forretningsbetingelser for udlån
 • Almindelige Forretningsbetingelser for udlån pr. 10. oktober 2016, kan hentes i PDF format her

  Almindelige Forretningsbetingelser for udlån pr. 25. august 2018, kan hentes i PDF format her

  Almindelige Forretningsbetingelser for udlån pr. 1. maj 2019, kan hentes i PDF format her