Lån uden sikkerhed – ansøg online

Kære Kunde

Det er med tungt hjerte, at vi har besluttet at afvikle bankens aktiviteter og dermed stopper vi for udlån. Det betyder, at du ikke længere kan ansøge om et nyt lån.  Er du allerede kunde, har det ingen betydning for dit lån på nuværende tidspunkt. Vi holder åbent, og fortsætter med at holde åbent for dig og vores øvrige kunder, så længe I har en konto i banken.

Læs mere og find svar her

Din ansøgning er uforpligtende

Hos Express Bank har du mulighed for at låne penge uden sikkerhed. Du kan dermed låne til det, du drømmer om uden at stille sikkerhed.

Vi mener, at det skal være ukompliceret for alle at tage et lån. Derfor tilbyder vi hos Express Bank muligheden for at låne penge uden sikkerhed – uanset om du vil låne penge til en bil, et større husprojekt, en tur til Thailand eller noget helt fjerde. Din ansøgning er uforpligtende så start den allerede i dag.

Hos Express Bank får du:

 • Lån uden sikkerhed op til 300.000 kr.
 • Hurtigt svar – og pengene på din NemKonto i løbet af få hverdage
 • En individuel rente, der afhænger af din kreditvurdering

Hvad er et lån uden sikkerhed?

At låne penge uden sikkerhed betyder, at du ved optagelsen af lånet ikke skal stille nogen form for sikkerhed. Du behøver altså ikke at stille nogen form for pant som sikkerhed for, at lånet bliver betalt tilbage. Et lån uden sikkerhed er som udgangspunkt ikke bundet til noget bestemt, og du kan dermed bruge pengene, du låner, til lige det du mangler. Hos Express Bank har du mulighed for at tage et lån uden sikkerhed til husprojekter, en rejse, en ny bil, eller hvad du ellers drømmer om – at låne uden sikkerhed giver dermed friheden til at anvende pengene, som du har lyst.

Hvad er kravene for at tage et lån uden sikkerhed?

Vi tager ikke sikkerhed, når du optager et lån hos os, men vi baserer vores kreditvurdering af dig på baggrund af din samlede økonomi. For at vi kan hjælpe dig med et lån, er det et krav:

 • at du ikke står registreret i RKI eller Debitor Registret
 • at du har fast bopæl i Danmark og
 • at du er fyldt 18 år

Det er altid en god idé (uanset lånebeløb) for gifte eller samlevende, at begge står på låneansøgningen, da det vil øge muligheden for en godkendelse af låneansøgningen.

Hvornår er der krav om dokumentation?

Det er ikke muligt at låne penge uden dokumentation. Når du ansøger om et lån uden sikkerhed, eller en anden type lån, identificerer du dig via MitID.

Læs mere om at låne penge hos Express Bank.

Lån penge uden sikkerhed – sådan kommer du i gang:

 1. Beregn dit lån i låneberegneren og udfyld en simpel låneansøgning.
 2. Afhængigt af lånets størrelse får du hurtigt svar på din låneansøgning – ofte inden for 2-15 minutter
 3. Kan vi godkende din låneansøgning, står pengene på din NemKonto i løbet af 1-2 hverdage.

Gode råd når du skal vælge et lån uden sikkerhed

Inden du ansøger om et lån uden sikkerhed, er der nogle ting, som det kan være godt at overveje. Vi har udvalgt et par gode råd til dig nedenfor.

(1) Genovervej om du har behov for et lån

Inden du ansøger om et lån uden sikkerhed, er det godt at genoverveje, om du reelt set er nødt til at tage et lån. Alt efter, hvad du planlægger at låne penge til, er der måske andre løsninger i stedet for at låne penge uden sikkerhed. Har du eks. en stor regning at betale, er det måske muligt for dig at få den delt op i mindre betalinger over flere måneder, så du på den måde kan undgå at tage et lån. Eller måske kan du nøjes med en midlertidig kredit i din primære bank til at dække dine udgifter uden at skulle optage et lån og dermed betale stiftelsesomkostninger m.m.

(2) Sørg for at opdatere dit budget

Hvis du har behov for at tage et lån uden sikkerhed, kan det være en god idé først at sikre, at du har opdateret dit budget. Med et godt budget, der indeholder alle dine indtægter og udgifter for året, kan du se, hvor meget luft du har i dit budget til at afdrage på et nyt lån. Med et opdateret budget er du dermed klædt godt på, inden du skriver under på et lån, og sikrer, at du har råd til at afdrage på lånet.

(3) Sammenlign lån fra flere udbydere

Der kan fra låneudbyder til låneudbyder være stor forskel i priser, renter og vilkår for et lån uden sikkerhed. Derfor er det en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere, inden du skal låne penge uden sikkerhed. Med flere tilbud på samme beløb og med samme løbetid har du mulighed for at sammenligne tilbuddene og vælge det lån, der passer bedst til dine behov og din økonomi.

(4) Saml dine lån

Hvis du står og skal optage et lån og i forvejen har flere eksisterende lån, kan det være en fordel for dig at samle dine lån hos én låneudbyder i et såkaldt Samlelån. Når du samler dine lån, betaler du kun gebyrer m.m. til én udbyder, og du vil typisk kunne spare mellem 1.500-3.000 kr. om måneden. Så for dig, der har anden eksisterende gæld, vil det typisk være en fordel at tage et Samlelån med kontantudbetaling oveni fremfor at tage et nyt særskilt lån uden sikkerhed.

monthio

Hurtigt lån uden sikkerhed

Hos Express Bank kan du låne penge uden sikkerhed fra 16.000-300.000 kr., og vi har vi gjort ansøgningsprocessen så enkel som mulig. Du udfylder din låneansøgning online, og underskriver med MitID – og med dit samtykke indhenter vi al nødvendig dokumentation automatisk uden noget besvær for dig.

Det er et krav, at vi som bank vurderer din kreditværdighed, når du ansøger om at låne penge. Det gør vi for at sikre, at din økonomi kan bære at optage et lån, og at du har råderum til at kunne tilbagebetale lånet. Vi foretager kreditvurderingen på baggrund af dine indtægter, udgifter, rådighedsbeløb mv.

Det er dermed ikke muligt at låne penge uden en kreditvurdering, og uanset lånets størrelse skal du derfor give samtykke til, at vi må få adgang til oplysninger om din økonomi. Oplysningerne indsamles og behandles sikkert og fortroligt af vores samarbejdspartner, Monthio, som er under tilsyn af Finanstilsynet og har tilladelse som kontooplysningstjeneste.

Ofte stillede spørgsmål om lån uden sikkerhed

  Hvad kan jeg låne penge til?

  Som udgangspunkt blander vi os ikke i, hvad du skal låne penge til. Det er din beslutning. Men det er et lovkrav, at du i forbindelse med din ansøgning angiver, hvad du skal bruge pengene til.

  Hvorfor skal jeg låne penge uden sikkerhed hos Express Bank?

  Hos Express Bank har vi gjort låneprocessen så simpel som muligt, så du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Det gør processen hurtigere og nemmere for dig. Med over 30 år på det danske lånemarked, er Express Bank dermed en troværdig og sikker bank. Hele ansøgningsprocessen foregår online og vi tilbyder en konkurrencedygtige rente.

  Hvad er et lån uden sikkerhed?

  Et lån uden sikkerhed betyder, at vi ikke kræver sikkerhed for dit lån. Vi tager ikke sikkerhed i din ejendom eller ejendele. I stedet baserer vi vores kreditvurdering af dig og din økonomi.

  Hvor meget kan jeg låne?

  Du kan låne helt op til 300.000 kr. Ansøger du om et Samlelån, kan du ansøge om sammenlægning af lån for helt op til 400.000 kr.

  Hvad er fordele og ulemper ved et lån uden sikkerhed?

  Fordelen ved et lån uden sikkerhed er, at du ikke skal stille enten et hus eller en bil som sikkerhed for dit lån. Ulempen kan være, at du betaler en lidt højere rente for lånet end hos andre banker, hvor du skal stille sikkerhed for lånet.

  Hvordan øger jeg mine muligheder for at få et lån?

  Det kan være en god idé, at I er to, som ansøger om et lån sammen, da det kan øge muligheden for et lån, idet I er to, som hæfter for lånet.

  Hvor gammel skal jeg være for at låne penge?

  For at låne penge hos Express Bank skal du være fyldt 18 år.

  Kan jeg låne penge i en weekend?

  Du kan sende din ansøgning afsted alle tider på døgnet, men ansøgningen behandler vi i vores åbningstider.

  Hvad skal mit rådighedsbeløb være?

  Som udgangspunkt skal du regne med 5.000 kr. + 3.500 kr. for en ekstra voksen + 2.500 kr. for et barn.

  Kan jeg låne penge uden MitID?

  Nej. Du skal have MitID for at kunne ansøge om et lån.

  Kan jeg låne penge uden en kreditvurdering?

  Nej, det er ikke muligt at låne penge hos Express Bank, uden at der bliver foretaget en kreditvurdering.

  Hvilke dokumentation skal jeg indsende?

  Du skal som udgangspunkt oplyse dokumentation for dine indtægter og udgifter.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner penge?

  Det kan give god mening, at være opmærksom på hvad du betaler for lånet og hvad du skriver under på. Det er altid en god idé at undersøge markedet grundigt, hvis du er på udkig efter billige lån. Sammenlign prisen med andre låneudbydere og sørg for at læse alle dokumenter igennem, inden du underskriver. Undersøg også, om banken er troværdig – hvad skriver andre kunder om banken på fx Trustpilot.

Mere end 30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring som låneudbyder i Danmark og har hjulpet flere hundredetusinde kunder med privatlån. Hos Express Bank skal det være enkelt og sikkert for den enkelte kunde at låne penge – samtidig med, at vi ikke vil gå på kompromis med sikkerheden. Vi vægter altid gennemsigtighed og fair betingelser højt, i alt hvad vi gør. Derfor er det trygt at tage et lån hos os.

Spørg os om dit næste lån

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til lån uden sikkerhed, er du meget velkommen til at kontakte os.