Spørgsmål til Samlelån

Hvad er et Samlelån?

Har du flere lån og kontokort hos Express Bank og andre låneudbydere, kan der være mange fordele ved at samle dine forbrugslån og kontokort i ét samlet lån. Med et Samlelån hos Express Bank kan du samle lån for minimum 75.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Ved at samle dine lån ét sted sparer du fx gebyrer hos andre låneudbydere og du vil opleve, at du med al sandsynlighed, vil få flere penge til dig selv – hver måned. Penge, som du kan bruge på dig selv, en ferie eller andre fornøjelser i hverdagen.

Læse mere og beregn dit Samlelån her.

Hvilken dokumentation skal jeg vedlægge ved min ansøgning for Samlelån?

Når du ansøger om et Samlelån, skal du vedlægge kontoudtog og Betalingsserviceoversigter for de seneste 3 måneder. Det er derfor en god idé at have dem klar, når du går i gang med din ansøgning.

Sådan finder du dine kontoudtog.

Sådan finder du dine Betalingsserviceoversigter.

Mangler du at indsende noget dokumentation, kan du indsende dem via linket nedenfor.

Hvor finder jeg mine lån?

Har du mange forskellige lån og har du svært ved at huske dem alle, kan du prøve at logge på SKAT’s hjemmeside. Banker og finansieringsinstitutter har pligt til at indberette din gældsstørrelse og renter til SKAT hvert år. Der er ikke ét samlet register, hvor du kan se alle de lån (kreditorer), du har – men SKAT er et godt sted at starte.

Sådan gør du:
1.  Log på skat.dk
2. Vælg ”Skatteoplysninger” i menuen
3. Vælg derefter ”Renteudgifter og restgæld” i menuen til venstre

Indsend dokumenter

26. marts 2020

Digital håndtering af din økonomi

Klik her og læs mere