Lån via forhandlere

Kan jeg optage et Express Bank lån via en forhandler?

Ja, vi tilbyder finansiering i samarbejde med et bredt udvalg af samarbejdspartnere i detailhandlen. Sådan et type lån er for dig, der ønsker at dele dit køb af en vare op i mindre bidder.  Vær opmærksom på, at du altid skal optage lånet igennem forhandleren selv og vær også opmærksom på, at ikke alle forhandlere tilbyder det samme produkt. Det kommer an på den enkelte forhandler om de fx køre en rentfri kampagne eller udskudt betaling.

Hvilke forhandlere samarbejder Express Bank med?

Vi har hos Express Bank aftaler med bl.a. Bilka, Telmore, Føtex, Bauhaus, ILVA, Jysk, Power, Thansen, Thiele, Fitness World, Louis Nielsen, YouSee og mange flere. Undersøg hos den pågældende forhandler, om de har en aftale med Express Bank.

Hvordan optager jeg lånet?

Som oftest kan du på forhandlerens hjemmeside finde yderligere informationer om processen ved at optage et Express Bank lån. Du kan i de fleste butikker naturligvis også møde op personligt. Vi vil til enhver tid råde dig til at undersøge forhandlerens egen hjemmeside eller kontakte dem igennem deres Kundeservice.

Hvordan annullerer jeg lånet?

Hvis du har købt en vare og optaget et lån, men af forskellige årsager ønsker at afbestille/returnere din vare, så er det vigtigt, at du informerer forhandleren om at annullere dit lån hurtigst muligt. Vi har hos Express Bank ikke mulighed for at annullere lånet på vegne af forhandleren. Skulle du i mellemtiden blive opkrævet betaling, refunderer vi naturligvis beløbet.

70235800

26. marts 2020

Digital håndtering af din økonomi

Klik her og læs mere