Annullering/fortrydelse af lån

Kan jeg annullere mit lån?

Du kan altid annullere dit lån. Så længe lånet ikke er bogført, kan vi annullere det ved, at du skriver eller ringer til os.

Hvis du har søgt om lån via en forhandler og underskrevet ansøgningen med MitID, skal forhandleren kontakte os for at annullere lånet.

Kan jeg fortryde mit lån?

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit lån. De 14 dage regnes som udgangspunkt fra den dag, hvor du/låntager modtager udbetalingen. På din låneaftale står der hvor meget, du skal betale i dagsrente for den periode, hvor du har haft lånet til rådighed. Det er vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt for at få oplyst annulleringsbeløbet.

Hvordan fortryder jeg mit lån?

På din låneaftale står der hvor meget, du skal betale i dagsrente for den periode, hvor du har lånet til rådighed. Hvis du modtager penge fra Express Bank, men ønsker at fortryde dit lån, skal beløbet overføres til vores konto i Danske Bank:

Reg.nr.: 4183
Konto nr.: 3001 344 072

Skriv i tekst til modtager:
”[dit lånenummer] FORTRYD” (ex.: 1234567891 FORTRYD).
Du finder dit lånenummer øverste i højre hjørne på din låneaftale eller på Min Konto.

Efter 4-6 uger modtager du en bekræftelse på, at lånet er lukket.

Koster det noget at fortryde/annullere et lån?

Du betaler ikke noget gebyr for at fortryde et lån. Vi beregner dagsrenter for den periode, hvor du har lånet til rådighed. Din dagsrente er udregnet og noteret i din låneaftale.

Skriv til os

04. april 2020

Identitetstyveri

Klik her og læs mere