Hvad er et samlelån?

Samlelån betyder, som navnet også antyder, at du samler alle dine lån hos én låneudbyder. Det kan være relevant at samle dine lån, hvis du har mange små lån fordelt hos flere forskellige udbydere, da du så også skal betale gebyrer for alle disse lån. Samtidig kan det være svært at overskue sin gæld, når den er fordelt ud på flere forskellige lån.
De fleste udbydere af samlelån har gjort det muligt at ansøge om et samlelån online

Hvorfor vælge et samlelån?

Når du vælger et samlelån, er det vigtigt at understrege, at du ikke vil kunne nedbringe din gæld. Du vil derimod sandsynligvis kunne spare på gebyrerne, da der ikke er provision og lignende, der skal betales flere gange. Samtidig kan samlelån give dig et bedre overblik over din økonomi, da du kun har ét lån at forholde dig til, og kun skal kommunikere med én låneudbyder. Oftest sørger udbyderen af samlelånet for at betale dine nuværende lån, så du ikke selv skal gøre det.

Sådan ansøger du om et samlelån

De fleste udbydere af samlelån har gjort det muligt at ansøge om et samlelån online. Oftest udfyldes et ansøgningsskema, hvor du skal angive, hvor dine nuværende lån er. Her er det vigtigt, du husker at få alle dine lån med – underordnet om de er taget som kassekredit, på et kreditkort eller som et almindeligt forbrugslån. Desuden skal du også angive nogle personlige oplysninger, så du kan vurderes af den nye lånudbyder. Når det hele er udfyldt sender du ansøgningsskemaet ind online og kan afvente svar.

Ansøg om et Samlelån hos Express Bank

Få flere penge til dig selv med et Samlelån hos Express Bank

Har du flere lån og kontokort hos Express Bank og andre låneudbydere, kan der være mange fordele ved at samle dine forbrugslån og kontokort i ét samlet lån hos os. Beregn hvor meget mere, du kan få i rådighed til dig selv med et Samlelån.