Privatlån, uden at stille sikkerhed

Kære Kunde

Det er med tungt hjerte, at vi har besluttet at afvikle bankens aktiviteter og dermed stopper vi for udlån. Det betyder, at du ikke længere kan ansøge om et nyt lån.  Er du allerede kunde, har det ingen betydning for dit lån på nuværende tidspunkt. Vi holder åbent, og fortsætter med at holde åbent for dig og vores øvrige kunder, så længe I har en konto i banken.

Læs mere og find svar her

Lån i dag og kom hurtigt videre med dit projekt

Der findes mange investeringer, som gør tilværelsen bedre og hverdagen lidt nemmere. Hvad enten det handler om rejser, et bryllup eller noget helt tredje, gør vi det muligt for dig at komme videre og få løst et praktisk behov her og nu. Express Bank tilbyder Privatlån til en god rente, så du hurtigt kan gå i gang med dit næste projekt eller give hverdagen et løft.  

Ansøg sikkert og trygt online. Uden at bruge tid på at skulle dukke op til et fysisk møde i banken. Se, hvor billigt et Privatlån du kan få ved at bruge vores Privatlån Beregner nedenfor.

Privatlån:
Til det, du lige står og mangler

Livet er fuld af situationer, der kan kræve et lån. Både ventede og uventede. Mangler du penge til at finansiere dine drømme og projekter, kan et Privatlån være med til at gøre tingene mulige. 

Låner du hos os, får du ikke bare et Privatlån med lav rente. Du får også det, der kaldes et Privatlån uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke behøver at stille sikkerhed for at låne. Til gengæld får du selv masser af sikkerhed og tryghed ved at låne i en bank, der har mere end 30 år på det danske marked. 

Det er dig, der bestemmer
Måske vil du investere i en båd, holde barnedåb eller købe en ladcykel til at transportere børnene i? Eller måske mangler du et beløb til ombygning af hjemmet, en ferie eller en uforudset udgift? Det er dit behov, så du bestemmer. 

Trygt Privatlån online
Privatlån hos Express Bank er en låneaftale, der hjælper dig med at indfri dine drømme og føre dine projekter ud i livet. Hele ansøgningsprocessen for lån til private i Express Bank er nem og sikker. Og det hele foregår online.

Et Express Bank Privatlån med lav rente er det trygge valg, hvis du har brug for et lån. 

Derfor skal du vælge Express Bank

• Spar tid – dvs. lån penge uden at møde op til personlig samtale
• Lån sikkert & trygt – alt foregår online
• Lån uden at skulle stille sikkerhed
• Få en bank med mere end 30 års erfaring i Danmark
• Din ansøgning er ikke bindende

Tusindvis af tilfredse kunder 

Siden 1987 har Express Bank gjort det trygt og sikkert for danskere at låne penge til det, de har brug for. I dag har vi mere end 100.000 tilfredse kunder. Og det gør os til en af Danmarks førende låneudbydere.

Vores 200 dygtige medarbejdere sørger hver dag for, at vi hurtigt kan behandle din ansøgning, yde god kundeservice og give dig nye, bedre lånemuligheder.

Læs mere om Express bank her

FAQ: Find ud af alt om privatlån

  Hvad er et Privatlån uden sikkerhed?

  Et Privatlån uden sikkerhed er, når du låner til privat forbrug uden at skulle stille sikkerhed for dit lån – fx i din ejerbolig eller andet.

  Hvor hurtigt kan jeg få pengene udbetalt?

  Det kommer an på størrelsen af lånet, men ofte inden for få hverdage. Samlelån kræver fx lidt længere behandlingstid, hvorfor du her kan forvente længere ventetid på en udbetaling.

  Hvad er et Privatlån?​

  Et Privatlån er et lån, hvor du kan bruge pengene det, du lige går og mangler eller drømmer om. Lånet er usikret – og det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Minimumsalderen for at optage et Privatlån er 18 år.

  Hvordan finder jeg det bedste Privatlån?

  For at finde det bedste og billigste Privatlån kan du sammenligne ÅOP på lån hos forskellige låneudbydere. Begrebet ÅOP har nemlig alle låneomkostningerne med – inkl. gebyrer, renter osv.

  Hvad koster et Privatlån?

  Det kommer an på hvor mange penge, du gerne vil låne. Og så er renten fx baseret på den samlede kreditvurdering af dig og en evt. medansøger. I vores låneberegner kan du hurtigt se, hvad et lån kommer til at koste dig.

  Hvor meget kan jeg låne?

  Du kan låne helt op til 300.000 kr. med et Privatlån og ved Samlelån helt op til 400.000 kr., Kreditvurderingen af dig og en medansøger er dog afgørende for, hvor meget vi kan tilbyde at låne dig.

  Tilbyder Express Bank Privatlån uden kreditvurdering?

  For at kunne tilbyde dig et Privatlån er det nødvendigt, at vi foretager en kreditvurdering af dig og en eventuel medansøger. Kun på den måde kan vi sikre, at du rent økonomisk kan bære lånet.

  Kan jeg låne penge, selvom jeg er i RKI?​

  Hvis du står registreret i RKI, kan vi ikke hjælpe dig med et Privatlån.

Værd at vide om lån til private

Ligesom du får fradrag for renter på et almindeligt banklån, får du også fradrag for renter, hvis du optager et Privatlån online hos Express Bank. Det betyder, at du ikke selv skal gøre noget for at få dit rentefradrag. SKAT modtager nemlig automatisk renteudgifterne i din årsopgørelse. 

På skat.dk kan du se dit rentefradrag på din årsopgørelse – eller selv rette dine renteudgifter i din forskudsopgørelse.