Beregn dit lån i vores låneberegner

Få hurtigt overblik med vores låneberegner

Beregn dit lån via vores låneberegner – der nemt og overskueligt giver dig et overblik over, hvor meget det vil koste dig om måneden at låne penge hos os. Vi kræver ingen udbetaling ved et forbrugslån, du får altid fuld råderet over hele beløbet, og vi tager ikke sikkerhed i lånet. Lav en låneberegning med det samme.

Hvordan kan jeg beregne mit lån?

Står du og mangler til udbetalingen på en brugt bil? Eller måske har du brug for at få finansieret en ny vaskemaskine? Du kan låne til alt fra finansiering af en brugt bil, udbetaling til bolig, kassekredit eller blot lån til fornøjelser. Der er flere lånetyper og uanset hvad, du vælger at låne penge til, hjælper vores låneberegner til forbrugslån dig med at få et hurtigt overblik over, hvad dit lån vil koste dig.

Søg om et lån hér

 • Mere end 30 års erfaring
 • Trygt og sikkert – alt foregår online
 • Din ansøgning er ikke bindende

Jeg vil låne:

I så lang tid:

Mit lån

Hver måned betaler jeg:
{{calcOptions.minRepay | numberDK}}kr. - {{calcOptions.maxRepay | numberDK}}kr.
 • Debitorrente
  {{calcOptions.debitorMinInterest | numberDK:2}}% - {{calcOptions.debitorMaxInterest | numberDK:2}}%
  ÅOP
  {{calcOptions.minAAop | numberDK:2}}% - {{calcOptions.maxAAop | numberDK:2}}%
 • Samlet kreditomkost.
  {{calcOptions.minCostsAmount | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxCostsAmount | numberDK}} kr.
  Samlet tilbagebetaling
  {{calcOptions.minTotal | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxTotal | numberDK}} kr.
 • {{calcOptions.calcText}}

Vi gør det nemt og bekvemt, når du ansøger om et lån:

 • Indtast det beløb, du ønsker at låne og løbetid i låneberegneren
 • Få øjeblikkeligt oplyst din månedlige udgift i låneberegneren
 • Udfyld en nem låneansøgning
 • Beregn og få svar på din låneansøgning inden for 2-15 minutter
 • Pengene går ind på din NemKonto inden for 1-2 hverdage efter, at vi har modtaget al påkrævet dokumentation og den underskrevne kreditaftale

Hos Express Bank gør vi, hvad vi siger, og siger, hvad vi gør. Når du har valgt lånebeløbets størrelse og løbetid i låneberegneren, får du med det samme oplyst, hvad din månedlige udgift bliver.

Dit lån er derfor gennemskueligt og til at regne med. Du kan sagtens indsende en uforpligtende låneansøgning – din ansøgning er nemlig ikke bindende.

Hvor meget vil du gerne låne? Indtast beløbet i låneberegneren.

Online låneberegner

Ofte stillede spørgsmål om Forbrugslån

  Hvad kan jeg låne?

  Du kan ansøge om forbrugslån for op til 300.000 kr. Da der laves en individuel kreditvurdering af din økonomi, er det svært at vide, hvor meget du helt præcist kan låne – men et godt råd er, at være to som ansøger sammen. Kreditvurderingen bliver som regel bedre og det er nemmere at få bevilget et lån, hvis I er to i husstanden, der ansøger sammen. Derudover er det dog en forudsætning, at du ikke er registreret i RKI, at du har fast bopæl i Danmark og har permanent opholdstilladelse.

  Lav en låneberegning med det samme.

  Hvordan finder jeg det bedste lån?

  For at finde frem til det bedste lån for dig, er det en god idé, at du sammenligner prisen hos forskellige låneudbydere. Du kan selv vælge nogle stykker ud eller du kan benytte et sammenligningsside. Men husk også at kigge på andre parametre: Er de troværdige? Hvor længe har de eksistereret på markedet? Har de nogen anmeldelser?

  Hvad er et Forbrugslån?

  Et Forbrugslån er som ordet indikerer; et lån, du kan bruge til forbrug. Hos Express Bank skal du ikke stille sikkerhed for lånet og pengene er ikke øremærket én specifik ting.

  Hvad er ÅOP?

  ÅOP står for “Årlige Omkostninger i Procent”. Det er en procentsats af, hvor mange omkostninger du betaler årligt af det samlede lånebeløb. ÅOP giver et retvisende billede af, hvad lånet vil koste dig og bruges derfor ofte til at sammenligne forskellige lån.

  Hvad er løbetid?

  Løbetiden er den periode, du vil betale lånet tilbage i. Hos Express Bank kan du vælge en løbetid på mellem 12 – 144 måneder afhængigt af lånebeløb.

  Hvilke krav er der til at låne penge?

  For at låne penge hos Express Bank må du ikke være registreret i RKI. Du skal derudover være fyldt minimum 18 år, have fast opholdstilladelse og bopæl i Danmark.

  Hvilke omkostninger er der forbundet med at låne penge?

  Når du låner penge, skal du betale renteomkostninger til lånet. Derudover betales der et betalingsgebyr, et administrationsgebyr og et stiftelsesgebyr. Alt er medregnet i låneberegneren og den oplyste ÅOP giver dig et retvisende billede af dine omkostninger.

  Er der fordele ved at ansøge om et lån sammen?

  Ja. Vi anbefaler at ansøge om et lån sammen med din bofælle/ægtefælle, da sandsynligheden for at blive godkendt til lånet vil være større.

Hvad koster det at låne?

Det kommer an på, hvor meget du gerne vil låne og over hvor lang tid, du ønsker at betale af på lånet. Vores låneberegner til forbrugslån laver en beregning af lån, så du med det samme kan se, hvilken rente (eller rettere sagt rentespænd da den endelig rente gives på baggrund af den samlede kreditvurdering), løbetid, samlede omkostninger mv., så du, inden du fortsætter din ansøgning, kan se alle relevante oplysninger for lånet. Vores låneberegner til forbrugslån gør det nemt at beregne lån og beregne ydelse på lån hurtigt.