Lån penge online - en sikker løsning på nettet

Er du på udkig efter et godt alternativ til det traditionelle banklån, som du kan få i en bank? Måske står du over for en større eller mindre investering, der kræver en finansiering, som budgettet ikke rækker til. Med et hurtigt lån fra Express Bank, kan du allerede efter 1-2 hverdage efter vi har modtaget din låneansøgning, realisere din drøm eller dit projekt. Udfyld din låneansøgning via nettet allerede nu!

Express Bank er en digital bank, hvor ansøgning om lån foregår online og med MitID. Det giver dig en enkel og sikker vej til flere penge på kontoen. Og med knapt 30 års erfaring i branchen er vi en god og stabil internetbank.

Lån til en god rente

 • Mere end 30 års erfaring
 • Trygt og sikkert – alt foregår online
 • Din ansøgning er ikke bindende

Jeg vil låne:

I så lang tid:

Mit lån

Hver måned betaler jeg:
{{calcOptions.minRepay | numberDK}}kr. - {{calcOptions.maxRepay | numberDK}}kr.
 • Debitorrente
  {{calcOptions.debitorMinInterest | numberDK:2}}% - {{calcOptions.debitorMaxInterest | numberDK:2}}%
  ÅOP
  {{calcOptions.minAAop | numberDK:2}}% - {{calcOptions.maxAAop | numberDK:2}}%
 • Samlet kreditomkost.
  {{calcOptions.minCostsAmount | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxCostsAmount | numberDK}} kr.
  Samlet tilbagebetaling
  {{calcOptions.minTotal | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxTotal | numberDK}} kr.
 • {{calcOptions.calcText}}

Lån penge online

Drømme og projekter findes i mange udgaver og størrelser. I de fleste tilfælde kræver de dog flere penge, end der er til rådighed på en almindelig lønkonto. Måske står du over for at skulle finansiere et tandlægebesøg, en tilbygning på huset, en konfirmationsfest eller noget helt fjerde, som ikke kan vente.

Hos Express Bank tilbyder vi sikre lån online.

Fordelene ved et forbrugslån, i forhold til traditionelle studielån eller banklån, er fx den kvikke behandlingstid. Hos Express Bank er du garanteret en effektiv og sikker behandling af din låneansøgning. Alting foregår online og med MitID. Bliver din ansøgning godkendt, vil pengene blive overført til din NemKonto allerede efter 1-2 hverdage. (Afhængigt af hvor stort lånebeløb du har ansøgt om).

Lån hurtige penge online

Lån op til 300.000 kr.

Hos Express Bank kan du låne penge til større eller mindre projekter, som kræver alt fra små til omfattende investeringer. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet og vi imødekommer dine finansieringsbehov ved at tilbyde online lån op til 300.000 kr. Hele ansøgningsprocessen forløber på nettet og du afslutter din ansøgning ved underskriver dit lån online med MitID. Det sikrer den optimale effektivitet og sikkerhed for dig. Nemmere bliver det ikke at optage lån på nettet.

Inden du beslutter dig for at optage et lån hos Express Bank, kan du ved hjælp af vores beregningsværktøj vælge løbetiden på lånet og samtidig se, hvor meget du skal betale i månedlige ydelse. I beregneren kan du også se, hvor spændet ligger for renten, ÅOP, de samlede kreditomkostninger mv. Når du har bestemt dig for lånets størrelse og løbetid, udfylder du et ansøgningsskema online og indsender til os.

Selvom du kan låne penge online og ikke skal stille sikkerhed for lånet, er det vigtigt, at du gøre dig nogle overvejelser inden, du optager et lån. Vær’ opmærksom på, at den månedlig ydelse ikke overstiger, hvad du reelt kan betale af om måneden på dit lån – og så kan det være en god idé at sammenligne renten, ÅOP’en og de samlede kreditomkostninger med andre banker og inden du optager lån.

Lån penge online – det er nemt og enkelt hos Express Bank

Ofte stillede spørgsmål om at låne penge online

  Hvornår udbetales lånet?

  Når din låneansøgning bliver godkendt, og du har underskrevet lånetilbuddet, bliver pengene udbetalt i løbet af få hverdage.

  Hvorfor skal jeg låne penge online hos Express Bank

  Hos Express Bank får du en tryg og sikker låneproces. Vi har mere end 30 års erfaring på det danske marked, og behandler årligt +400.000 ansøgninger. Samtidigt tilbyder vi fair vilkår og en attraktiv rente.

  Hvad er et online lån?

  Et online lån er et lån, hvor alt foregår online. Du sender din ansøgning online, underskriver online, og al dialog i forbindelse med din ansøgning foregår online.

  Hvad koster det at låne penge på nettet?

  Prisen på lånet afhænger af lånebeløbet, løbetiden og din samlede kreditvurdering.

  Hvad kræver det at låne penge online?

  For at låne penge online skal du være fyldt 18 år, have permanent opholdstilladelse i Danmark og have fast bopæl i Danmark. Derudover må du ikke være registreret i RKI.

  Kan jeg låne penge på nettet, selvom jeg står i RKI?

  Desværre ikke. Vi låner ikke penge ud til personer, der er registreret hos RKI.

  Kan jeg ansøge igen, hvis jeg tidligere har fået afslag?

  Ja, det kan du godt. Men vi fastholder som udgangspunkt et afslag i 30 dage.

  Skal jeg bruge NemID/MitID til min ansøgning?

  Ja. Du skal bruge MitID til at logge ind på Min Konto hos Express Bank og for at underskrive låneaftalen.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner penge?

  Det er en god idé at tjekke prisen hos forskellige låneudbydere, så du får den bedste pris. Men vær også opmærksom på om det er en troværdig låneudbyder. Hvor længe har de eksisteret på markedet og hvad siger andre kunder om dem?