Lån fra

3,49%
i pålydende rente

Lån 500.000 kr. hos Express Bank

Hos Express Bank kan du låne 500.000 kr., når du samler dine lån i et Samlelån. En unik mulighed for at samle din gæld i ét lån. Et Samlelån er den bedste løsning, hvis du vil have lavere renter og et samlet overblik over din gæld.

Express Bank gør det nemt og sikkert at låne op til 500.000 kr. Det er en oplagt mulighed, hvis du drømmer om at betale dine eksisterende lån ud og samle din gæld i ét lån. Et Samlelån giver dig nemlig det fulde overblik over din gæld og så sparer du ofte penge på låneomkostningerne. Med en hurtig kreditvurdering er det let at låne op til 500.000 kr. til et Samlelån hos os.

Hvis du har lånt penge til boligkøb, renovering, tilbygning, drømmebryllup eller andet, giver et Samlelån dig et bedre overblik over dine låneomkostninger, og ofte sparer du penge ved at omlægge til et Samlelån.

Beregn og ansøg om et Samlelån

I gennemsnit sparer vores kunder mellem 1.500-2.500 kr. i ydelse om måneden, når de lægger deres lån sammen i et Samlelån. Besparelsen er dog meget individuel og afhænger af størrelsen på din gæld, dine nuværende lånevilkår og antallet af kreditorer.

Lån 500.000 kr. uden sikkerhed

Hos os kan du få et Samlelån på op til 500.000 kr. Det er en god mulighed for at samlet flere af dine lån til ét enkelt lån. Et Samlelån giver ro i maven og et bedre overblik over din samlede gæld – og så oplever mange, at de sparer penge på gebyrer, når de vælger et Samlelån.

Med et Samlelån slipper du også for at have kontakt til flere kreditorer på en gang. Et Samlelån på op til 500.000 kr. er en oplagt mulighed for at få nedbragt unødvendige omkostninger forbundet med at have optaget flere lån.

Sådan ansøger du om et lån på 500.000 kr.

  1. Beregn og ansøg om et Samlelån
  2. Når du har indsendt din låneansøgning, modtager du kort tid efter en bekræftelse via e-mail på, at vi har modtaget din ansøgning.
  3. Din ansøgning behandles hurtigt og inden for 2 hverdage, hvorefter vi vil kontakte dig for yderligere information og dokumentation.

Hvad koster det at låne 500.000 kr.?

Hvis du vil regne ud, hvad det koster at låne 500.000 kr., så kan du prøve vores simple Samlelån beregner. Her indtaster du din gæld, om du vil have en kontantudbetaling oveni samt  den ønskede løbetid for lånet – og så giver beregneren et svar på, hvad du skal betale af om måneden. Her får du også et indblik i, hvilken rente lånet har og hvad lånets ÅOP er. Det kan hjælpe dig med at træffe en kvalificeret beslutning om, om du skal låne 500.000 kr., og over hvor lang tid, du skal betale pengene tilbage.

Trygt og sikkert at låne hos Express Bank

Express Bank startede tilbage i 1987 og siden da, har det været vores primære fokus at tilbyde de bedste lånebetingelser til vores kunder. Vi har mere end 200 dygtige medarbejdere, som hver dag sørger for, at vi kan behandle din ansøgning lynhurtigt og udvikle de bedste lånemuligheder for dig. Det har resulteret i over 100.000 tilfredse kunder indtil i dag. Det gør Express Bank til en af Danmarks førende låneudbydere.

Når du sender en ansøgning til Express Bank, er den uforpligtende. Vores medarbejdere sidder klar til at behandle den, så du kan få et svar hurtigst muligt. Hvis du har brug for hjælp til din ansøgning eller spørgsmål om vores lånemuligheder, sidder Express Banks kundeservice klar til at hjælpe dig. Vil du lære Express Bank bedre at kende, kan du læse mere om os her.

Læs også om vores privatlån på op til 300.000 kroner

pexels-sheila-731217