Lån 300.000 kroner


Ansøg og få hurtigt svar

I mere end 30 år har Express Bank gjort det nemt, trygt og sikkert for privatpersoner at optage lån på 10.000-300.000 kr. til det, de går og drømmer om. Vi tilbyder nemlig lån med rimelige renter og retfærdige lånebetingelser. Det betyder, at du kan realisere drømmen om et nyt køkken, en større bil eller en rejse for hele familien. Se, hvor billigt et lån, vi kan tilbyde dig – du starter din ansøgning i beregneren nedenfor.

Lån til en god rente

 • Mere end 30 års erfaring
 • Trygt og sikkert – alt foregår online
 • Din ansøgning er ikke bindende

Jeg vil låne:

I så lang tid:

Mit lån

Hver måned betaler jeg:
{{calcOptions.minRepay | numberDK}}kr. - {{calcOptions.maxRepay | numberDK}}kr.
 • Debitorrente
  {{calcOptions.debitorMinInterest | numberDK:2}}% - {{calcOptions.debitorMaxInterest | numberDK:2}}%
  ÅOP
  {{calcOptions.minAAop | numberDK:2}}% - {{calcOptions.maxAAop | numberDK:2}}%
 • Samlet kreditomkost.
  {{calcOptions.minCostsAmount | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxCostsAmount | numberDK}} kr.
  Samlet tilbagebetaling
  {{calcOptions.minTotal | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxTotal | numberDK}} kr.
 • {{calcOptions.calcText}}

Fuld råderet over de 300.000 kr.

Du kan vælge, om du vil bruge pengene på dit drømmebryllup, en større bil eller noget helt tredje. Når din låneansøgning er godkendt og de 300.000 kr. er gået ind på din konto, har du 100 % råderet over det lånte beløb.

Få svar på 15 minutter

Når du sender en låneansøgning afsted til os, sørger vi for, at du får et svar på din ansøgning inden for 15 minutter, så du ved, hvordan du skal forholde dig og om dine drømme og ønsker ligger inden for rækkevidde.

Når din ansøgning er blevet godkendt, går der kun få dage, til du har pengene på din NemKonto. Du kan derfor gå i gang med at planlægge bryllupsrejsen, kigge på ny bil eller undersøge mulighederne for at lave en tilbygning til huset allerede i dag.

Få økonomisk frihed med en kassekredit

Kom videre i dag og ansøg om lån op til 300.000 kr.

Lån med ekstra tryghed

Det er ikke bare nemt at låne penge hos Express Bank – det er også trygt og sikkert. Foruden konkurrencedygtige lånebetingelser og renter, tilbyder vi også en Låne- og Kreditsikring, som dækker dine renter og afdrag, hvis du fx bliver arbejdsløs. Det skaber ekstra tryghed for dig og din familie.

Læs mere om Låne- og Kreditsikring

Ofte stillede spørgsmål om at låne 300.000 kr.

  Hvad koster det at låne 300.000?

  Vi vil gerne have, at vores kunder synes, at det er nemt at ansøge om lån og nemt at forstå vores forretningsbetingelser. Ved at indtaste få informationer ind i vores låneberegner, får du et overblik over, hvor meget du skal betale i månedlig ydelse og hvilken rente, du kan forvente at få (renten er baseret på en samlede kreditvurdering af din økonomi, men du ser med det samme, hvilket rentespænd du ligger inden for). På den måde har du mulighed for at se, hvad det koster for et lån op til 300.000 kr. og hvor billigt, det kan blive. Det kan være med til at give dig en idé om, hvordan lånet vil påvirke din økonomi. Læs om mulighederne for at låne penge via Express Bank.

  Prisen på at låne 300.000 kr. afhænger af den samlede kreditvurdering af dig (dvs. din økonomiske situation). Når du har sendt en uforpligtende ansøgning ind til os, vil du få et tilbud tilbage med den konkrete pris for et lån, hvis din ansøgning bliver godkendt.

  Hvorfor skal jeg låne 300.000 kroner hos Express Bank?

  Med et lån på 300.000 kr. fra Express Bank kan du få råd til drømmebryllup, huskøb eller ny bil. Hos Express Bank tilbyder vi en god og sikker låneproces online, hvor du får svar på din ansøgning i løbet af få minutter. Vores rente og vilkår er fair og konkurrencedygtige. Express Bank har en høj score på Trustpilot og hundredtusindvis af tilfredse kunder i Danmark gennem mere end 30 år på det danske marked.

  Er der fordele ved at låne penge sammen?

  Ja. Vi anbefaler at ansøge om et lån sammen med din samlever/ægtefælle, da der er større sandsynlighed for, at ansøgningen bliver godkendt.

  Kan jeg låne penge med en forsikring?
  Kan jeg indfri mit lån før tid?

  Ja. For lån eller kredit på under 25.000 kan du indfri lånet/kreditten via Min Konto. Har du lån eller kredit på over 25.000 kr., skal du kontakte vores Kundeservice.

  Er renten fast eller variable?

  Renten på lån hos Express Bank er som udgangspunkt variabel, medmindre andet er nævnt i vilkårene.

  Over hvor lang tid skal jeg betale pengene tilbage?

  Du vælger selv, hvor lang tilbagebetalingsperioden skal være. Du kan justere løbetiden i vores online låneberegner.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner penge?

  Vær opmærksom på prisen og lav en sammenligning hos udvalgte låneudbydere, så du får den bedste pris og vilkår. Tjek også om låneudbyderen virker troværdig og hvor længe de har eksisteret på markedet. Antallet af stjerner og anmeldelser på Trustpilot er også en god pegepind.

Tusindvis af tilfredse kunder

Siden 1987 har Express Bank gjort det nemt for almindelige danskere at låne penge til det, de drømmer om – og i dag har vi mere en 100.000 tilfredse kunder. Det gør os til en af Danmarks førende låneudbydere.

Vores 200 dygtige medarbejdere sørger hver dag for, at vi hurtigt kan behandle ansøgninger, yde god kundeservice og skabe nye og bedre lånemuligheder for dig.

Du kan lære Express Bank bedre at kende her.