Lån 100.000 kr. til en lav rente

Et lån på 100.000 kr. kan sætte gang i drømmen om et større boligprojekt eller en ny bil. Kom i gang med din låneansøgning her!

100.000 kr. rækker langt. Det kan være til et nyt køkken eller badeværelse, billetter til jordomrejsen eller en opgradering af bilen, som kan være med til, at gøre hverdagen lidt lettere.

Hos Express Bank gør vi det nemt, hurtigt og sikkert for vores kunder at ansøge om et lån. Vi tilbyder lån helt op til 300.000 kr., så skal du bruge mere end 100.000 kr., har du mulighed for at ansøge om et højere lånebeløb.

Lån til en god rente

 • Mere end 30 års erfaring
 • Trygt og sikkert – alt foregår online
 • Din ansøgning er ikke bindende

Jeg vil låne:

I så lang tid:

Mit lån

Hver måned betaler jeg:
{{calcOptions.minRepay | numberDK}}kr. - {{calcOptions.maxRepay | numberDK}}kr.
 • Debitorrente
  {{calcOptions.debitorMinInterest | numberDK:2}}% - {{calcOptions.debitorMaxInterest | numberDK:2}}%
  ÅOP
  {{calcOptions.minAAop | numberDK:2}}% - {{calcOptions.maxAAop | numberDK:2}}%
 • Samlet kreditomkost.
  {{calcOptions.minCostsAmount | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxCostsAmount | numberDK}} kr.
  Samlet tilbagebetaling
  {{calcOptions.minTotal | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxTotal | numberDK}} kr.
 • {{calcOptions.calcText}}

Rimelige renter og lånebetingelser

Vi tilbyder lån til meget rimelige renter og fair lånebetingelser – og så får du svar på din ansøgning inden for kort tid. Bliver du godkendt til et lån, kan du have pengene på din NemKonto inden for få hverdage. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at gøre dine drømme til virkelighed – uanset om du mangler penge til et udlandseventyr, til ekstra hestekræfter eller mere plads til familieforøgelse.

Vi mener nemlig, at det skal være nemt at ansøge om 100.000 kr., så du kan få opfyldt nogen af de ønsker og drømme, som du går med. Du kan fx vælge, om du vil bruge pengene på fx bil, hus, bryllup eller flybilletter til hele familien – eller noget helt andet. Det er din drøm – du bestemmer!

Lån 10000 kroner uden overraskelser

Lån 100.000 kr. og start din ansøgning i dag

Ofte stillede spørgsmål om at låne 100.000 kr.

  Hvad koster det at låne 100.000 kr?

  Der kan være mange spørgsmål, som melder sig, inden du optager et lån og ét af dem kunne være: Hvad koster det at låne 100.000 kr.? Og hvordan kommer lånet til at påvirke min økonomi i fremtiden? Der er vigtigt at stille sig selv og banken de spørgsmål, inden du sætter din underskrift på en kreditaftale. Hos Express Bank kan du låne til en lav rente uden sikkerhed, men for at kunne beregne hvad et lån på 100.000 kr. præcist kommer til at koste dig, kan du starte med at beregne dit lån i vores låneberegner. I beregneren vælger du selv lånebeløbet og en løbetid, hvorefter du kan se, hvor meget du betaler hver måned på dit lån. Det er den bedste måde, hvis du hurtigt skal se, hvad lånet kommer til at koste dig.

  Selve ansøgningen er uforpligtende, så du hæfter først for lånet, hvis du vælger at underskrive kreditaftalen (og efterfølgende ikke benytter dig af dine 14 dages fortrydelsesret).

  Hvorfor skal jeg låne 100.000 kroner hos Express Bank?

  Vi garanterer en nem og hurtig online låneproces hos Express Bank. Du låner penge af en udbyder, der har mere end 30 års erfaring på det danske lånemarked. Hvert år behandler vi mere end 400.000 ansøgninger og vi har en høj tilfredshed på Trustpilot.

  Hvad kan jeg bruge pengene til?

  Et lån på 100.000 kroner giver dig mange muligheder, og du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til. Skal det være et nyt køkken, en bil eller en carport?

  Er det en fordel at have en medansøger?

  Det er en fordel at ansøge om et større lån sammen med din samlever eller ægtefælle. Det er ikke et krav, men det vil øge chancen for, at jeres låneansøgning bliver godkendt, da begge jeres økonomi indgår i den samlede kreditvurdering.

  Hvordan finder jeg frem til det bedste lån for mig?

  Som udgangspunkt bør du altid sammenligne dit lån med flere forskellige låneudbydere. Det kan du fx gøre via forskellige sammenligningssider.

  Kan jeg forhøje mit lån efterfølgende?

  Det kan du som udgangspunkt godt – men det kræver en fornyet kreditvurdering.

  Kan jeg låne 100.000 kroner uden sikkerhed?

  Ja. Alle lån hos Express Bank er uden sikkerhed, men vi foretager en grundig kreditvurdering af din økonomi. På den måde sikrer vi os, at du kan bære lånet, så du trygt kan låne.

  Er lånet med fast eller variabel rente?

  Som udgangspunkt er alle lån med variabel rente – medmindre andet er angivet i lånetilbuddet.

  Hvad er ÅOP?

  Begrebet ÅOP står for “Årlige Omkostninger i Procent”. ÅOP’en angiver lånets totale årlige omkostninger procentvist ift. lånets størrelse. Denne er som udgangspunkt den bedste faktor at kigge på, når du sammenligner lånetilbud. Læs mere om ÅOP.

Om Express Bank

Hos Express Bank har vi flere end 100.000 tilfredse kunder – og vi ønsker, at det skal være nemt at forstå vores produkter og nemt at ansøge om et privatlån. Vi modtager og behandler mere end 400.000 ansøgninger hvert år, hvilket placerer banken blandt de førende låneudbydere i Danmark. Vi har ligeledes mere end 30 års erfaring som låneudbyder på det danske marked og mere end 200 ansatte, der hver dag arbejder for at levere god kundeservice og skabe bedre lånemuligheder for dig.

Du kan læse meget mere om Express Bank her.

Byg om til lav rente

Få flere penge mellem hænderne, når du skal bygge om. Et byggeprojekt kan godt løbe op og ofte koster det flere penge end først beregnet pga. uforudsete udgifter. Med et Byggelån kan du låne op til 300.000 kr. til husprojekter.

Læs mere om Byggelån