Lån 10.000 kr. med hurtig udbetaling

Kære Kunde

Det er med tungt hjerte, at vi har besluttet at afvikle bankens aktiviteter og dermed stopper vi for udlån. Det betyder, at du ikke længere kan ansøge om et nyt lån.  Er du allerede kunde, har det ingen betydning for dit lån på nuværende tidspunkt. Vi holder åbent, og fortsætter med at holde åbent for dig og vores øvrige kunder, så længe I har en konto i banken.

Læs mere og find svar her

Det behøver ikke at være besværligt at låne penge. Alt for mange banker har gjort det til en kompliceret proces at låne selv små beløb, men hos Express Bank kan du f.eks. få et lån på 10.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed – og du bliver godkendt på få minutter.

Du skal ikke bekymre dig om bankrådgivere, der stiller krav til, hvad du bruger pengene på. Når du er blevet godkendt til at få et lån, så blander vi os ikke i, hvordan du bruge pengene, og de står på din konto i løbet af få dage.

Uforpligtende lån med rimelig rente

Har du brug for penge med det samme? Så får du rimelige renter, hurtig udbetaling og gennemskuelige lånebetingelser. Vi blander os ikke i, om du bruger pengene til ny bil, låner til drømmerejsen eller bare har brug for lidt ekstra midler til at forsøde hverdagen. Se med det samme, hvilken rente du skal betale, og hvor lang din tilbagebetalingstid bliver i låneberegneren.

Få billige lån under ordnede forhold

Flere og flere vælger Express Banks lånemuligheder. Det skyldes, at vi kan tilbyde en sikker låneproces, ordnede forhold og tryghed for dig i form af forsikringstilbud, der kan beskytte dig, hvis du på et tidspunkt mister dit arbejde eller erhvervsevnen.

Se, hvor billigt du kan låne penge

Lån 10000 kroner uden overraskelser

Ofte stillede spørgsmål om at låne 10.000 kr.

  Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?

  Når vi har behandlet din låneansøgning og hvis lånet godkendes, tager det typisk 1-2 hverdage, før pengene står på din NemKonto.

  Hvad kan jeg bruge pengene til?

  Når du låner 10.000 kroner hos Express Bank, bestemmer du selv, om du vil bruge pengene på ferie, en ny bil, bolig, forbrug eller noget helt andet.

  Hvad koster det at låne 10.000 kroner?

  Prisen på at låne 10.000 kr. afhænger af din kreditvurdering. Når du har udfyldt og indsendt en låneansøgning, foretager vi en samlet kreditvurdering af dig og en eventuel medansøger, hvorefter du præsenteres for lånetilbuddet. Din ansøgning er ikke bindende og du kan derfor frit vælge, om du vil gå videre med ansøgningen eller ej.

  Kan jeg låne 10.000 kroner uden sikkerhed?

  Ja. Alle lån hos Express Bank er uden sikkerhed. Det betyder, at vi ikke tager sikkerhed for lånet i enten hus eller bil. Vi foretager en samlet kreditvurdering af dig og en eventuel medansøger, før vi kan tilbyde dig et lån uden sikkerhed.

  Hvilken dokumentation har I brug for?

  Vi har som udgangspunkt brug for at se dokumentation for dine indtægter og udgifter for at kunne lave en ordentlig kreditvurdering.

  Kan jeg få et lån hos Express Bank?

  For at kunne få et lån hos Express Bank, kræver det, at vi foretager en kreditvurdering af dig og en eventuel medansøger.

  Kan jeg låne 10.000 kroner uden dokumentation / kreditvurdering?

  Nej, det kan du ikke. Vi er nødt til at se dokumentation for dine indtægter og udgifter uanset lånets størrelse.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner penge?

  Du skal først og fremmest være opmærksom på prisen og sørge for, at du læser alle dokumenter igennem, inden du underskriver. Sammenlign gerne prisen med andre låneudbydere og undersøg, om banken er troværdig – hvad siger andre om banken og hvor mange stjerner har de på Trustpilot.

Vores kunder vælger at låne 10.000 kroner hos os, fordi:

Lån 10.000 kr. uden overraskelser

Lav en beregning og få fuld overblik over påvirkningen på din økonomi, hvis du vælger at låne penge hos Express Bank. Hvis du ansøger om et lån, er det 100% uforpligtende, selvom du bliver godkendt – der er intet krav til, at du efterfølgende gennemfører det. På den måde kan du tjekke, om du kan få råd til dine drømme.

Snyd ikke dig selv for store oplevelser – få råd til drømmene med professionel og ordentlig finansiering fra Express Bank.