Værd at vide, om at låne penge hurtigt

Kære Kunde

Det er med tungt hjerte, at vi har besluttet at afvikle bankens aktiviteter og dermed stopper vi for udlån. Det betyder, at du ikke længere kan ansøge om et nyt lån.  Er du allerede kunde, har det ingen betydning for dit lån på nuværende tidspunkt. Vi holder åbent, og fortsætter med at holde åbent for dig og vores øvrige kunder, så længe I har en konto i banken.

Læs mere og find svar her

Ansøgningsprocessen er hurtig og enkel online

De online låneudbydere tilbyder lån med hurtig udbetaling, når en finansiering ikke kan vente længere. De tilbyder hurtig lån i en bred størrelsesorden, som gør din drøm eller projekt til virkelighed uden lang ventetid. Få hverdage efter de har modtaget og færdigbehandlet din ansøgning, vil pengene blive overført til din NemKonto – så du kan komme i gang med dit projekt nu og her.

Lån penge hurtigt og få råd til drømmene

Når en drøm eller et projekt skal føres ud i livet, er det ikke altid, at kontoen rækker til investeringen. Måske skal der finansieres et udlandsophold, en køkkenrenovering, et kørekort eller et sølvbryllup – drømme er der mange af, og de fleste kræver en investering i den ene eller anden størrelsesorden.

Et forbrugslån (et online lån) er et effektivt og overskueligt alternativ til et traditionelt banklån, og det er den optimale løsning i situationer, hvor der skal hurtige penge på kontoen. Med få og gennemskuelige gebyrer er et lån med hurtig udbetaling en nem, sikker og hurtig løsning – uden ubehagelige overraskelser undervejs.

Lån penge hurtigt

Ansøg online om et hurtigt lån

Ansøgningsprocessen hos en online bank eller sammenligningstjeneste er hurtig og enkel – og den foregår online og med det samme, så pengene hurtigt kan blive udbetalt. Inden du udfylder dit ansøgningsskema, kan du beregne den månedlige ydelse og lånets omkostninger ved forskellige beløbsstørrelser ved hjælp af deres beregningsværktøj.

Når du har udfyldt din ansøgning, forløber resten af processen delvist automatisk og med det samme – alt afhængigt af, om du har husket at indsende al nødvendig dokumentation. Kreditvurderingen er baseret på en masse forskellige kvalificeringskrav, så udbyderen sikrer, at din økonomi kan bære et lån. Fx kan du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, hvis du skal låne penge hos en seriøs låneudbyder.

Ved godkendelse af din låneansøgning, vil du modtage pengene på din NemKonto allerede inden for få hverdage. På den måde kan du komme hurtigt i gang med den investering, du har i tankerne, uden at skulle bekymre dig om bankbesøg, papirarbejde og andre langsommelige processer. Det er det, der gør et hurtig lån fra en seriøs online låneudbyder til et attraktivt alternativ til traditionelle banklån.

Et godt tip!

Det er en rigtig god idé at have MitID parat, når du skal ansøge om et hurtigt lån online.

Du skal bruge det en del gange – fx når du skal underskrive kreditaftalen og når du skal give samtykke til SKAT. Når du skal låne penge online, er det alle forudsætninger for at få penge hurtigt på kontoen – og for en sikker proces.

Husk også, at du kan hente MitID appen. Så har du dit nøglekort lige ved hånden, når du skal ansøge om et hurtig lån.

Læs mere og hent din nøgle-app her.

Lån hurtigt og sikkert

3 simple skridt, når du skal ansøge om et lån hurtigt:

 1. Få et lånetilbud fra flere banker. Vi anbefaler, at du besøger nogle af de mange sammenligningstjenester, hvor det er uforpligtende at ansøge om et lånetilbud, fx Lendme, Lendo. Sambla, Lånio og Samlino.
 2. Du får som regel svar på din ansøgning inden for 2-15 minutter.
 3. Pengene er på din NemKonto inden for få hverdage. (Afhængigt af størrelsen på det beløb, du ansøger om).

Ofte stillede spørgsmål om hurtig lån

  Hvor hurtigt bliver jeg godkendt?

  Du får som regel svar på din låneansøgning inden for få minutter.

  Hvor hurtigt får jeg pengene udbetalt?

  Bliver din låneansøgning godkendt, får du udbetalt pengene inden for få hverdage – afhængigt af størrelsen på lånet.

  Kan jeg låne penge i weekenden og uden for åbningstid?

  Du kan altid sende en låneansøgning uanset dag og tidspunkt på døgnet, men pengene bliver som regel først udbetalt i løbet af 1-2 hverdage, når din ansøgning er godkendt.

  Hvad kan jeg låne penge til?

  Når du optager et hurtigt lån hos en online bank, bestemmer du som regel selv, hvad pengene skal gå til. Det kan være til ferie, bil, bolig – du bestemmer.

  Hvilke omkostninger er der?

  Du kan se de samlede omkostninger, når du udfylder låneberegneren. Der vil derudover være en detaljeret gennemgang af omkostningerne for lånet, når du modtager dit uforpligtende lånetilbud.

  Er det nemt at låne penge online?

  De online låneudbydere har gjort selve ansøgningsprocessen så nem som muligt – men det kræver en sund økonomi at låne penge.

  Hvilken dokumentation kræves der?

  Når du optager et lån, har låneudbyderen brug for at se dokumentation for dine indtægter og udgifter.

  Skal jeg bruge MitID til min ansøgning?

  Ja. Du skal bruge MitID i forbindelse med din ansøgning.

  Kan jeg låne penge, selvom jeg står i RKI?

  Nej. Seriøse banker, låner ikke ud til personer, der er registreret i RKI.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner penge?

  Vær opmærksom på om det er en troværdig låneudbyder. Hvor længe har de eksisteret på markedet og hvad siger andre kunder om dem på fx Trustpilot. Lav også et tjek på prisen (renten) sørg altid for at læse kreditaftalen igennem, inden du underskriver.