Lån fra

3,49%
i pålydende rente

Lån penge hurtigt med udbetaling på få hverdage

Hvad drømmer du om? Hos Express Bank hjælper vi dig med at få et lån med hurtig udbetaling, når en investering eller finansiering ikke kan vente længere. Vi tilbyder hurtig lån i en bred størrelsesorden, som gør dine drømme til virkelighed uden lang ventetid. Allerede få hverdage efter vi har modtaget og færdigbehandlet din ansøgning, vil pengene blive overført til din NemKonto – så du kan komme i gang med dit projekt nu og her.

Lån til en god rente

 • Mere end 30 års erfaring på det danske marked
 • Sikkert og nemt – alt foregår online
 • Din ansøgning er ikke bindende

Jeg vil låne:

I så lang tid:

Mit lån

Hver måned betaler jeg:
{{calcOptions.minRepay | numberDK}}kr. - {{calcOptions.maxRepay | numberDK}}kr.
 • Debitorrente
  {{calcOptions.debitorMinInterest | numberDK:2}}% - {{calcOptions.debitorMaxInterest | numberDK:2}}%
  ÅOP
  {{calcOptions.minAAop | numberDK:2}}% - {{calcOptions.maxAAop | numberDK:2}}%
 • Samlet kreditomkost.
  {{calcOptions.minCostsAmount | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxCostsAmount | numberDK}} kr.
  Samlet tilbagebetaling
  {{calcOptions.minTotal | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxTotal | numberDK}} kr.
 • {{calcOptions.calcText}}

Lån penge hurtigt og få råd til drømmene

Når en drøm eller et projekt skal føres ud i livet, er det ikke altid, at kontoen rækker til investeringen. Måske skal der finansieres et udlandsophold, en køkkenrenovering, et kørekort eller et sølvbryllup – drømme er der mange af, og de fleste kræver en investering i den ene eller anden størrelsesorden.

Hos Express Bank har du mulighed for at tage hurtig lån online på et mindre beløb og op til 300.000 kr. Et forbrugslån (et online lån) er et effektivt og overskueligt alternativ til et traditionelt banklån, og det er den optimale løsning i situationer, hvor der skal hurtige penge på kontoen. Med få og gennemskuelige gebyrer er et lån med hurtig udbetaling fra Express Bank en nem, sikker og hurtig løsning – uden ubehagelige overraskelser undervejs.

Lån penge hurtigt

Ansøg online om et hurtigt lån

Ansøgningsprocessen hos Express Bank er hurtig, enkel og sikker – og den foregår online og med det samme, så pengene hurtigt kan blive udbetalt. Inden du udfylder dit ansøgningsskema, kan du beregne den månedlige ydelse og lånets omkostninger ved forskellige beløbsstørrelser ved hjælp af vores beregningsværktøj. Når du har udfyldt din ansøgning og sendt den til os, forløber resten af processen delvist automatisk og med det samme – alt afhængigt af, om du har husket at indsende al nødvendig dokumentation. Du skal ikke stille sikkerhed for at optage lån hos Express Bank. Men kreditvurderingen er baseret på en masse forskellige kvalificeringskrav, så vi sikrer, at din økonomi kan bære et lån. Fx kan du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, hvis du skal låne penge hos os.

Ved godkendelse af din låneansøgning, vil du modtage pengene på din NemKonto allerede inden for få hverdage. På den måde kan du komme hurtigt i gang med den investering, du har i tankerne, uden at skulle bekymre dig om bankbesøg, papirarbejde og andre langsommelige processer. Det er det, der gør et hurtig lån fra Express Bank til et attraktivt alternativ til traditionelle banklån.

Et godt tip!

Det er en rigtig god idé at have dit NemID parat, når du skal ansøge om et hurtigt lån online.

Du skal bruge det en del gange – fx når du skal underskrive kreditaftalen og når du skal give samtykke til SKAT. Når du skal låne penge online, er det alle forudsætninger for at få penge hurtigt på kontoen – og for en sikker proces.

Husk også, at du kan hente NemID appen. Så har du dit nøglekort lige ved hånden, når du skal ansøge om et hurtig lån.

Læs mere og hent din nøgle-app her.

Lån hurtigt og sikkert

3 simple skridt, når du skal ansøge om et lån hurtigt:

 1. Udfyld ansøgningsskemaet.
 2. Du får svar på din ansøgning inden for 2-15 minutter.
 3. Pengene er på din NemKonto inden for få hverdage. (Afhængigt af størrelsen på det beløb, du ansøger om).