Lån fra

3,49%
i pålydende rente

Mulighed for billigt forbrugslån hos Express Bank

Ansøg om et forbrugslån til markedets (måske) bedste rente

Vi hjælper dig med at opfylde dine drømme med muligheden for billige forbrugslån uden, at du skal vente i lang tid på udbetalingen. Beregn dit forbrugslån nedenfor og kom i gang med din låneansøgning med det samme.

Det går nemt og hurtigt, og du modtager pengene på din NemKonto efter blot få hverdage.

Beregn dit forbrugslån herunder og kom i gang med din online-ansøgning med det samme.

Lån til en god rente

 • Mere end 30 års erfaring på det danske marked
 • Sikkert og nemt – alt foregår online
 • Din ansøgning er ikke bindende

Jeg vil låne:

I så lang tid:

Mit lån

Hver måned betaler jeg:
{{calcOptions.minRepay | numberDK}}kr. - {{calcOptions.maxRepay | numberDK}}kr.
 • Debitorrente
  {{calcOptions.debitorMinInterest | numberDK:2}}% - {{calcOptions.debitorMaxInterest | numberDK:2}}%
  ÅOP
  {{calcOptions.minAAop | numberDK:2}}% - {{calcOptions.maxAAop | numberDK:2}}%
 • Samlet kreditomkost.
  {{calcOptions.minCostsAmount | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxCostsAmount | numberDK}} kr.
  Samlet tilbagebetaling
  {{calcOptions.minTotal | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxTotal | numberDK}} kr.
 • {{calcOptions.calcText}}

Det er dit lån og dine behov

Forbrugslån hos Express Bank fås til en attraktiv rente. Renten er individuel og er blandt andet baseret på, hvor stort et lån du ønsker og på den samlede kreditvurdering af dig og en eventuel medansøger.

Når du ansøger om et lån til forbrug hos Express Bank, kan du bruge det til, hvad du vil: lige fra en rejse til et byggeprojekt eller lidt selvforkælelse. Det er helt op til dig.

Et godt tip til ansøgningen

Hav dit NemID klar, når du skal søge om forbrugslån hos Express Bank. Det skal du nemlig bruge flere gange, bl.a. når du skal underskrive aftalen og give samtykke til SKAT. Det er nødvendigt for, at vi hurtigt kan behandle din ansøgning om forbrugslån og sætte pengene ind på din NemKonto.

Hvis du henter NemID appen, har du altid dit nøglekort ved hånden, og din online ansøgning om lån til forbrug bliver endnu enklere!

3 skridt til et hurtigt forbrugslån

 1. Beregn dit forbrugslån og udfyld låneansøgningen online. Det er enkelt og sikkert.
 2. Få svar i løbet af kun 2-15 minutter afhængigt af lånets størrelse.
 3. Hav pengene på din NemKonto inden for 1-2 hverdage.

Få det bedste lån til dit forbrug

Et forbrugslån er et lån uden sikkerhed i dine ejendele. Hos Express Bank kan du låne op til 300.000 kr. til forbrug. Så uanset om dit forbrugslån skal gå til et stort projekt eller en lille drøm, der ikke kan vente, kan du få det bedste forbrugslån til dit behov hos Express Bank.

Ansøg online om et forbrugslån her

Når du ansøger om et lån til forbrug hos Express Bank, foregår hele låneprocessen online. For at tilbyde dig et forbrugslån skal vi bruge en række oplysninger om din økonomi, f.eks. bolig- og jobforhold. Når vi har modtaget din ansøgning, får du et tilbud på et forbrugslån til den bedste rente, vi kan tilbyde.

Express Bank tilbyder altid en sikker låneproces, ordnede forhold og forbrugslån uden ubehagelige overraskelser.

Lån til forbrug uden sikkerhed

Et forbrugslån uden sikkerhed er anderledes end et boliglån eller de fleste billån. Her har banken sikkerhed i dine ejendele, og det giver en række fordele, gode lånevilkår og lavere rente. Men et forbrugslån kan være overraskende billigt. Når du bruger vores låneberegner til at beregne dit forbrugslån, får du hurtigt et overblik over, hvad det koster, hvis dine drømme ikke kan vente.

pexels-sheila-731217

Vidste du …

Du får skattefradrag for dine renteudgifter, når du optager et forbrugslån. Du behøver ikke selv registrere dit lån, SKAT medtager automatisk dine renteudgifter i din årsopgørelse.

Saml dine forbrugslån i ét

Et forbrugslån kan også være en løsning, hvis du vil indfri flere, dyre smålån og samle dine forbrugslån i ét samlet lån. Samler du dine lån i ét forbrugslån hos Express Bank, får du bedre overblik, ordnede forhold og oftest en lavere rente og færre omkostninger.

Læs mere om vores Samlelån

Ét skridt nærmere dine drømme

Find dit NemID frem og ansøg om et forbrugslån online i dag – så ser du med det samme, hvor billigt et forbrugslån, du kan få. Det er helt uforpligtende, og der er intet krav om, at du gennemfører lånet. Når du modtager vores lånetilbud, kan du se din rente, ÅOP og det samlede beløb, du kommer til at betale tilbage. På den måde får du hurtigt et præcist overblik over, hvad et forbrugslån fra Express Bank vil betyde for din økonomi.

Ofte stillede spørgsmål om forbrugslån

 • Hvad er et forbrugslån?
 • Forbrugslån er en anden type lån end et almindeligt banklån eller realkreditlån. Forbrugslån er, som ordet indikerer, lån til forbrug. Et af de steder, hvor forbrugslånet adskiller sig, er, at du kan ansøge om lånet online uden at skulle møde op i banken. Derudover skal du heller ikke stille sikkerhed for lånet.

   

 • Hvordan får jeg et forbrugslån?
 • Når du ønsker at optage et forbrugslån, skal du udfylde et ansøgningsskema online. Du skal udfylde nogle personlige oplysninger og kontaktinformation, så låneudbyderen ved, hvem der optager forbrugslånet. Desuden vil du også blive spurgt om din boligtype, beskæftigelse, månedlig indtægt og eventuelt andre informationer, der kan være relevante. Ved nogle låneudbydere skal du ligeledes vedlægge billeddokumentation, så de er sikre på, det er den rigtige person, der optager lånet. Når disse informationer er udfyldt, så kan ansøgningsskemaet sendes afsted, og du har nu ansøgt om et forbrugslån.

 • Hvad koster et forbrugslån?
 • Det er meget forskelligt, hvad et forbrugslån koster. Det kommer nemlig både an på, hvor lang tid, du ønsker, løbetiden på lånet skal være, men også hvilke renter og gebyrer, der er gældende for det specifikke forbrugslån. Husk derfor altid at læse betingelserne for forbrugslånet inden du optager det. Når du skal vælge dit forbrugslån, kan det være en god idé at sammenligne de forskellige låns effektive rente, da det forbrugslån der giver den laveste effektive rente, er det lån, der vil være billigst for dig. Det er dog vigtigt, at forbrugslånene, du sammenligner, er ens i både beløb, løbetid og andre parametre, du har angivet, da der ellers ikke er et korrekt sammenligningsgrundlag.

 • Hvad er forskellen på et forbrugslån og et kviklån?
 • Et kviklån og forbrugslån forveksles ofte med hinanden. Dog er kviklånets lånebeløb ofte på under 10.000 kr. og har en forholdsvis kort låneperiode. Den korte låneperiode er derfor også med til at presse ÅOP op, da de årlige omkostninger naturligvis er høje, da lånet løber på mindre end ét år. Læs mere om et kviklån

Forbrugslån til konkurrencedygtig rente hos Express Bank

Hos Express Bank kan du låne op til 300.000 kr. til almindeligt forbrug som fx husprojekter, bil, ferie el.lign. Renten er meget attraktiv og ansøgningsprocessen er hurtig, nem og sikker. Afhængigt af lånets størrelse, udbetaler vi pengene til din NemKonto inden for 1-2 hverdage.