Lån
Fra 5.000-50.000 kr.

Med et Ferielån kan du rejse, som du vil

Forhindrer økonomien dig i at realisere dine rejsedrømme? Når du låner til ferie hos Express Bank, kan dine rejsedrømme blive til virkelighed med det samme.

Har du brug for at låne penge til din næste rejse, kan du med fordel ansøge om en kredit hos Express Bank. Kreditten er tilknyttet et kort, Visa ONEcard, hvor du kan låne fra 5.000 til 50.000 kr. Med Visa ONEcard får du langt flere muligheder og fordele, end hvis du skulle søge om et traditionelt forbrugslån til rejser.

Ikke alene kan du bruge kortet til at betale for din rejse, men du kan også tage det med på ferie og som din sikkerhed, hvis du mister dit andet kort eller bare har brug for flere midler. Mange bruger også kortet som en form for kassekredit – det giver nemlig fleksibilitet og flere muligheder i hverdagen.

Når du ansøger om et kreditkort, foregår det hele online og du får svar på din ansøgning med det samme. Kortet modtager du derefter pr. post og inden for 10 hverdage. Det er derfor vigtigt, at du bestiller det i god tid, hvis du planlægger at have kortet med på ferie.

expressbank-onecard

Kom tættere på din ferie

Det får du med Visa ONEcard

  • Kredit på mellem 5.000 – 50.000 kr.
  • 0 kr. i stiftelsesgebyr
  • 0 kr. i årsgebyr
  • Op til 45 dages rentefri kredit på køb*
  • 13,99% i pålydende rente

*) Hvis du betaler hele saldoen, 100 % hver måned, og hvis beløbet er benyttet til varekøb, på nettet eller via forhandlere. Ingen rentefrihed på kontanthævninger.

Priseksempel: Kreditbeløb på 30.000 kr. over 48 mdr. og 100 % udnyttelsesgrad. Debitorrente: 14,92 %. Renten er variabel. ÅOP: 14,92 %. Renter udgør 16.788 kr. og gebyr 0 kr. i kredittens løbetid. Samlede tilbagebetaling på kreditten: 46.788 kr. Forudsat betaling via Automatisk kortbetaling. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Find desuden nyttig viden, fakta og priser for Visa ONEcard her. 

Flere fordele med Visa ONEcard som rejsemakker

Billigt at hæve kontanter

Du betaler kun 2 % i gebyr (dog minimum 20 kr.) pr. hævning i en hæveautomat i Danmark eller udlandet.

Tilføj kortet MobilPay

Tilføje flere kort i MobilePay og vælg selv hvilket kort, du gerne vil bruge ved betaling. De 45 dages rentefri kredit* gælder også her.

Brug det overalt

Du kan bruge kortet overalt: på nettet, butikker, restauranter, hoteller og banker i Danmark samt det meste af verden.

Gør noget ved din rejsedrøm

Når rejsedrømmene ikke kan vente

Hvis eventyrlysten eller behovet for afslapning melder sig i en travl tilværelse, gælder det sommetider – ganske enkelt – om at gøre noget ved det. Det er bare ikke altid, at opsparingen rækker til drømmene. Derfor hjælper vi med at gøre rejser til virkelighed.

Måske har familien fået en spontan idé om at tage til en storby i én af Europas hovedstæder eller måske er der opstået uforudsete omkostninger ved den længe planlagte ferie til Thailand. Uanset om du skal finansiere et krydstogt eller en hurtig chartertur sydpå, giver et Ferielån fra Express Bank dig mulighed for at komme hurtigt til penge, så du kan komme af sted til tiden.

Start din ansøgning her

Med et Ferielån kan du rejse, som du vil

Fordele ved et lån til rejse

Vi tilbyder fleksible løsninger inden for ferielån til alle destinationer og varigheder, hvor du ikke skal stille sikkerhed for lånet eller kreditten. Det giver dig frihed til at drømme stort og udleve din feriedrøm. Når dit lån til ferie er godkendt, kan du bestille og begynde at planlægge din rejse.