Se, hvor billige lån du kan få online

Kære Kunde

Det er med tungt hjerte, at vi har besluttet at afvikle bankens aktiviteter og dermed stopper vi for udlån. Det betyder, at du ikke længere kan ansøge om et nyt lån.  Er du allerede kunde, har det ingen betydning for dit lån på nuværende tidspunkt. Vi holder åbent, og fortsætter med at holde åbent for dig og vores øvrige kunder, så længe I har en konto i banken.

Læs mere og find svar her

Beregn nemt dit lån online

Hvis du får brug for et lån, er det ikke ligegyldigt, hvilken låneudbyder du vælger. Der kan være stor forskel på renten, løbetid, muligheden for at indfri dit lån før tid osv. Derfor anbefaler vi, at du indhenter lånetilbud fra flere låneudbydere, så du kan sammenligne og finde det billigste lån. Ved at bruge tid på at undersøge markedet, kan du finde det bedste lån for dig, så du kan spare penge.

Hos Express Bank kan du hurtigt se, hvor billigt et lån du kan få online, og hvor lav en rente du kan opnå.

Gennemskuelige lån på nettet

Lånemarkedet kan være uoverskueligt med skjulte renter og gebyrer samt låneaftaler, hvor det hele er skrevet med småt – men hos os kan du forvente fuld gennemsigtighed, når du låner penge. Og du kan med det samme se, hvor billigt dit lån kan blive.

Det er altid en god idé at undersøge markedet grundigt, hvis du er på udkig efter billige lån. Fx finder du næppe et billigt lån hos de udbydere, der tilbyder kviklån, hvor renten ofte er meget høj på grund af den lave lånestørrelse og korte tilbagebetalingsperiode. Hos os kan du låne op til 300.000 kr. og alt afhængig af størrelsen på dit lån, kan du vælge en løbetid (den tid, det tager dig at tilbagebetale dit lån) på op til 144 mdr.

Billige lån giver mere frihed

Vores kunder vælger at ansøge hos os for at se, hvor billige lån de kan få, fordi:

Der kan være flere fordele ved at optage et forbrugslån hos os. Du kan ansøge om lån online og uden at skulle stille sikkerhed for lånet. I ansøgningen skal du bl.a. indtaste dine økonomiske oplysninger og angive dit formål med lånet. Igennem hele ansøgningen kan du se, hvad lånet vil koste dig – fx samlede kreditomkostninger, samlede tilbagebetaling, ÅOP m.v.

Ofte stillede spørgsmål om billige lån

  Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

  Nej. I modsætning til lån hos din primære bank skal du ikke stille sikkerhed for lånet hos Express Bank.

  Hvorfor skal jeg låne penge hos Express Bank?

  Express Bank garanterer en tryg og sikker låneproces. Vi har mere end 30 års erfaring på det danske lånemarked, tusindvis af tilfredse kunder og en konkurrencedygtig, lav rente.

  Hvordan får jeg den laveste rente?

  Renten er baseret på den endelig kreditvurdering af dig og en eventuel medansøger. Dvs. at vi først kan beregne den endelig rente til dig, når vi har foretaget en kreditvurdering. Men da ansøgningen ikke er bindende, hæfter du ikke for noget, før du har underskrevet kreditaftalen.

  Hvordan ansøger jeg om et lån?

  Vi forsøger altid at forbedre låneprocessen, så det bliver så nemt for dig som muligt at udfylde en ansøgning. Start i låneberegneren og følg trinene. Du får svar på din ansøgning inden for få minutter.

  Hvad kan jeg bruge pengene til?

  Ved et forbrugslån hos Express Bank har du som udgangspunkt fuld råderet over beløbet. I modsætning til din primære bank, hvor pengene ofte er øremærket én specifik ting.

  Hvem kan låne penge?

  For at låne penge hos Express Bank, skal du være minimum 18 år, have fast bopæl i Danmark og have permanent opholdstilladelse. Derudover må du ikke være registreret i RKI.

  Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?

  Hvis din låneansøgning bliver godkendt, kan pengene, afhængigt af lånets størrelse, blive udbetalt inden for 1-2 hverdage.

  Hvordan beregnes renten?

  Renten beregnes ud fra den samlede kreditvurdering af dig og en eventuel medansøger.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner penge?

  Det er vigtigt, at du er opmærksom på prisen for lånet og at du sørger for, at læse alle dokumenter igennem inden du underskriver. Det kan være en god idé at sammenligne priser fra andre låneudbydere, men også at sikre, at det er en troværdig bank. Troværdigheden kan du hurtigt få et overblik over på Trustpilot.

Lån med lav rente under ordnede forhold

Der er en grund til, at vores kunder vælger os igen og igen til alt lige fra kreditkort til kassekredit og andre kontantlån. Det skyldes, at vi hos Express Bank tilbyder en sikker låneproces og ordnede forhold. Vi tilbyder dig også en tryghed i form af forsikringstilbud, der kan beskytte dig, hvis du kommer ud for en situation, hvor du mister din erhvervsevne.
Start din ansøgning i dag og lån penge til en lav rente og under ordnede forhold.

Ansøg om billige lån – og lån uden ubehagelige overraskelser

Når du har valgt beløbsstørrelse og løbetid i låneberegneren, får du med det samme et overblik på samlet kreditbeløb, dine månedlige udgifter og størrelsen på dit månedlige afdrag. Du kan dermed nemt og hurtigt se, hvilken påvirkning det vil have for din økonomi og dit månedlige rådighedsbeløb, hvis du vælger at tage et lån.

Du ansøger om billige lån med lav rente med dit MitID.

Du kan altid lave en uforpligtende låneansøgning for at se, om du kan blive godkendt til et lån – der er intet krav til, at du efterfølgende gennemfører det. På den måde kan du tjekke, om du kan få råd til dine drømme nu. Læs om fordelene ved at låne penge hos Express Bank.

Snyd ikke dig selv for store oplevelser – se, hvor billigt lån vi kan tilbyde dig og udlev dine drømme med professionel og ordentlig finansiering hos Express Bank.

Beregn dit billige lån i låneberegneren nu og få svar på, hvordan du kan få finansieret lige netop det, du har brug for.

Saml dine eksisterende lån i et nyt billigere lån

Når du er på udkig efter billige lånemuligheder, kan du også overveje at samle dine eventuelle nuværende lån i ét nyt samlet lån og så få en kontantudbetaling oveni – et såkaldt Samlelån. Ved at samle dine lån i ét større lån undgår du typisk høje renter og gebyrer, og dit månedlige rådighedsbeløb bliver dermed større. At samle dine lån vil med al sandsynlighed give dig den laveste månedlige ydelse og dermed et billigere lån. Du kan læse mere om vores Samlelån her.

LÆS MERE OM SAMLELÅN

Sparegris

Vidste du ...

at ligesom du får fradrag for renter på et almindeligt banklån, får du også fradrag for renter, hvis du optager et forbrugslån via et finansieringsselskab. SKAT medtager selv automatisk renteudgifterne i din årsopgørelse, hvilket betyder, at du ikke selv behøver gå ind og registrere, at du betaler renter for at få et rentefradrag.

skat.dk kan du se dit rentefradrag på din årsopgørelse eller selv rette dine renteudgifter i din forskudsopgørelse.