Beregn et billån uden udbetaling

Kære Kunde

Det er med tungt hjerte, at vi har besluttet at afvikle bankens aktiviteter og dermed stopper vi for udlån. Det betyder, at du ikke længere kan ansøge om et nyt lån.  Er du allerede kunde, har det ingen betydning for dit lån på nuværende tidspunkt. Vi holder åbent, og fortsætter med at holde åbent for dig og vores øvrige kunder, så længe I har en konto i banken.

Læs mere og find svar her

Står du med akut behov for ny bil, eller drømmer du om en opgradering?

Det kan være dyrt at blive godt kørende, men med et billån fra Express Bank kan du få råd til den bil, der dækker dine behov i stedet for at skulle gå på kompromis med drømmebilen. Bliv godt kørende med et billån på helt op til 300.000 kr. fra en troværdig låneudbyder. Alle vores billån er uden udbetaling, så du kan låne med det samme. Beregn dit billån uden udbetaling her på siden.

Bilfinansiering af ny eller brugt bil til en god rente

Der er en grund til, at vores kunder vælger at bruge Express Bank igen og igen til alt fra god bilfinansiering til boliglån, oprettelse af kassekredit eller bare lån til forsødelse af hverdagen. Det skyldes, at de kan låne under ordnede forhold og få alle de fordele, man kan forvente:

 • Det tager få minutter at ansøge om et Billån uden udbetaling eller anden finansiering
 • Du kan låne uden sikkerhed
 • Der er ingen udbetaling, når du tager et Billån

Ofte stillede spørgsmål om Billån

  Skal jeg lave en udbetaling for at optage et billån?

  Nej. Hos Express Bank optager du et lån uden udbetaling. Du skal hverken stille sikkerhed for lånet eller betale udbetaling.

  Hvorfor skal jeg ansøge om et Billån hos Express Bank?

  Express Bank har mere end 30 års erfaring på det danske lånemarked. Vi stræber efter at gøre låneprocessen så nem som mulig for dig. Derudover kan du låne penge uden at skulle stille sikkerhed, og du får fuld frihed til at bestemme, hvilken bil du vil købe.

  Hvad er et Billån / bilfinansiering?

  Et Billån er som udgangspunkt ikke meget anderledes end et hvilket som helst andet lån, du kan få i banken. Når du låner penge til en ny bil, betaler du af på det lånte beløb hver måned, indtil du ikke længere skylder penge til din låneudbyder.

  Som med de fleste andre typer af lån er der renter på dit Billån, hvilket betyder, at du samlet set kommer til at betale mere end købsprisen. Et Billån er derfor som udgangspunkt ikke en billig løsning.

  Hvor meget kan jeg låne til ny bil?

  Det kommer an på, hvilken låneudbyder du vælger, og hvordan din finansielle situation er. I nogle tilfælde vil banken eller kreditoren kræve, at du lægger en udbetaling på 10-20% af bilens pris. Herefter kan du låne det resterende beløb.

  I andre tilfælde kan du tegne et Billån uden udbetaling. Det betyder, at du kan låne det fulde beløb, som bilen koster. Det gælder bl.a. hos os, hvor du kan låne op til 300.000 kr. til at købe bil for og til en lav rente.

  Hvad koster et Billån?

  Når du optager et Billån er der få ekstraudgifter, du bør være opmærksom på. Du skal naturligvis betale det lånte beløb tilbage + renter, men derudover bliver du af langt de fleste låneudbydere pålagt et stiftelses- og administrationsgebyr, når du optager et Billån.

  Inden du finder frem til det bedste Billån for dig og vælger, hvor du vil tage et Billån, er det en god idé at undersøge, om du bliver pålagt gebyrer i forbindelse med oprettelse af lånet og at du samtidig undersøger, hvor stort et beløb det drejer sig om. Der er mange faktorer, du skal være opmærksom på søgen efter billig Billån.

  Læs også hvad det koster at have bil

  Hvilken dokumentation har I brug for?

  Vi har brug for dokumentation for dine indtægter og udgifter for at kunne lave en kreditvurdering.

  Hvor lang løbetid har et Billån?

  Hos de fleste låneudbydere kan du selv være med til at bestemme løbetiden, hvilket er en fordel. På den måde kan du nemlig let tilpasse billånet til din økonomi og sikre, at du har råd til at betale af på bilen hver måned, uden at posten bliver for stor i dit budget.

  Kan jeg kun låne til en ny bil?

  Du bestemmer selv, hvilken bil du vil låne penge til. Vi blander os ikke i, om du låner til en dyr cabriolet, en praktisk Toyota der kører langt på literen, eller om du skal have finansieret en billig brugt bil her og nu. Lån til bil, når det passer dig og dine behov – uden at skulle møde op i banken. Beregn dit billån uden udbetaling her på siden.

  Kan jeg tage et Billån, hvis jeg er registreret i RKI?

  Inden du får godkendt din låneansøgning, foretager låneudbyderen en kreditvurdering, hvor de bl.a. tjekker, om du står i RKI. Er du registreret i RKI, vil de fleste låneudbydere ikke godkende din ansøgning om bilfinansiering. Hos Express Bank kan du ikke optage et Billån (eller andre lån) online, hvis du står registreret i RKI.

  Er du i tvivl om, hvorvidt du er registreret i RKI, så kan du tjekke det på www.dininfo.dk, hvor du logger ind med dit NemID.

  Hvad er renten på et Billån?

  Mange vil naturligvis gerne have den bedste rente. Renten på dit Billån varierer af din kreditvurdering. Det kan være en fordel at ansøge online med en samlever, da begge jeres økonomi indgår i den samlede kreditvurdering. På den måde er der en sandsynlighed for at opnå så lav rente som muligt.

  Hvad er ÅOP?

  ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er en måde, hvorpå du nemt kan sammenligne dine lån. ÅOP’en på dit billån varierer af din kreditvurdering. Du skal derfor udfylde låneberegneren og indsende en uforpligtende låneansøgning for at se den endelige ÅOP på dit Billån. Læs mere om ÅOP.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner penge?

  Der kan være flere ting, du skal være opmærksom på, når du låner penge – som fx prisen og at du sikrer at læse alle dokumenter igennem, inden du underskriver. Inden du lægger en ansøgning, kan det være en god idé at sammenligne priser fra andre låneudbydere og undersøge, om det er en troværdig bank. Fx: hvad siger andre kunder om banken?

Lån penge til bil uden udbetaling – og uden urimelige renter

Lån penge til bil hos Express Bank uden udbetaling og uden grumme overraskelser. Når du har valgt beløbsstørrelse og løbetid i billånsberegneren, kan du med det samme se, hvad din månedlige udgift bliver til ny bil. I din beregning er der ingen skjulte gebyrer, der gør dit lån dyrere end det, du bliver oplyst i låneberegneren.

Fordelen ved at tage et lån til bilkøb uden udbetaling er bl.a., at du kan gå ud og købe en bil med det samme uden i forvejen at have en opsparing. Det giver dig frihed til hurtigt at handle, hvis du har behov for en bil her og nu eller bare ikke kan vente med at købe drømmebilen. Ulempen ved at låne penge til bil uden udbetaling kan være, at du i stedet kommer til at betale en lidt højere rente på dit lån – og så går der selvfølgelig også længere tid, før dit lån er betalt ud. Du kan læse mere om ny bil uden udbetaling her.

Hos os får du altså et billån, du kan regne med, og du kan sagtens lave en uforpligtende låneansøgning uden at være tvunget til at gennemføre lånet. Lånet er først bindende, når kreditaftalen er underskrevet, og den nødvendige dokumentation er indsendt. På den måde kan du sikre dig, at du ikke går forgæves til bilforhandleren. Snyd ikke dig selv for en god køreoplevelse – få råd til den rigtige bil uden udbetaling med professionel og ordentlig finansiering. Lån til bil allerede i dag.

Læs vores FAQ hvis du vil vide mere eller beregn hvor billigt et billån du kan få.

Billån uden overraskelser

Hvad skal man være opmærksom på ved billån?

Der er en række ting, du bør være opmærksom på og tage stilling til, inden du optager et billån. Herunder har vi listet nogle af de ting, der er vigtige at være opmærksom på:

ÅOP på billån

Det er vigtigt at være opmærksom på ÅOP på billån. ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent og den fortæller dig, hvad lånet vil koste dig om året, fordi du får oplyst alle omkostninger i procent. ÅOP’en kan gøre det nemmere for dig, når du sammenligner billån fra flere forskellige låneudbydere.

Læs mere om ÅOP

Fradrag på billån

Dit afdrag på billånet kan ikke trækkes fra, men det kan renterne derimod under visse omstændigheder. Du kan læse mere om mulighederne for fradrag på billån på SKATs hjemmeside.

Billån uden pant

Nogle låneudbydere tilbyder billån med pant, det betyder kort fortalt, at de bruger bilen som sikkerhed, hvis du ikke overholder aftalerne om tilbagebetaling. Din långiver har med andre ord mulighed for at få det lånte beløb tilbage, hvis du ikke betaler af på dit billån.

Det bedste billån

Inden du optager et lån til bilkøb vil det være en god idé at sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere. Der kan være forskel i vilkår, løbetid, ÅOP m.m., og det bedste billån kan dermed være forskelligt fra person til person, da den individuelle kreditvurdering også spiller ind.

Leasing eller køb - hvad kan bedst betale sig?

Hvornår er en leasingaftale det rigtige valg og hvornår kan det bedre betale sig at købe en ny bil?

Læs mere om emnet her