Vi tilbyder banklån som et alternativ til et lån i din primære bank

Står du over for en større investering, som kræver hurtige penge på kontoen? Uanset, om du skal låne beløb i den større ende af skalaen (f.eks. til en ny bil), eller du blot står over for en mindre finansiering, er et banklån fra Express Bank din vej til en hurtig låneaftale. Hos Express Bank tilbyder vi dig sikre banklån, gennem en hurtig, enkel og effektiv online ansøgningsproces, alt sammen med din økonomi i fokus, så du ikke skal bekymre dig. Prøv vores beregner på siden og se hvad et banklån vil koste dig.

Lån til en god rente

 • Mere end 30 års erfaring
 • Trygt og sikkert – alt foregår online
 • Din ansøgning er ikke bindende

Jeg vil låne:

I så lang tid:

Mit lån

Hver måned betaler jeg:
{{calcOptions.minRepay | numberDK}}kr. - {{calcOptions.maxRepay | numberDK}}kr.
 • Debitorrente
  {{calcOptions.debitorMinInterest | numberDK:2}}% - {{calcOptions.debitorMaxInterest | numberDK:2}}%
  ÅOP
  {{calcOptions.minAAop | numberDK:2}}% - {{calcOptions.maxAAop | numberDK:2}}%
 • Samlet kreditomkost.
  {{calcOptions.minCostsAmount | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxCostsAmount | numberDK}} kr.
  Samlet tilbagebetaling
  {{calcOptions.minTotal | numberDK}} kr. - {{calcOptions.maxTotal | numberDK}} kr.
 • {{calcOptions.calcText}}

Få råd til dine drømme her og nu med et banklån

Med et banklån fra Express Bank kan du få råd til drømmene her og nu. Sommetider kan tingene ikke udsættes, hvad enten det gælder et studieophold i udlandet, en renovering af din bolig, eller finansiering af konfirmations- eller bryllupsfesten. Et banklån er en investering, der gør det muligt at realisere dét, som skal til lige nu. Læs mere om vores forbrugslån.

Et banklån hos Express Bank starter altid med indsendelsen af et ansøgningsskema, hvor du indtaster de nødvendige personlige oplysninger. Herefter vil din ansøgning blive behandlet. Bliver din låneansøgning godkendt, vil pengene stå på din NemKonto inden for 1-2 hverdage.

Banklån

Beregn og lån penge til en lav rente hos solid bank

Med mere end 30 års erfaring kan Express Bank garantere for en tryg og sikker ansøgningsproces. Vi har en tæt forankring i detailhandlen og i dag samarbejder vi med flere end 2.000 forhandlere – heriblandt mange førende varehuse og butikker. Hvert år behandler vi mere end 400.000 låneansøgninger, hvilket placerer banken blandt førende låneudbydere på det danske marked.

Du kan låne op til 300.000 kr. og til en attraktiv rente. Uanset beløbets størrelse, vil vores lån være en fordelagtig løsning for dig og et godt alternativ til de traditionelle banklån.

Beregn dit banklån øverst på denne side.

Ofte stillede spørgsmål om banklån

  Hvor er forskellen på et online lån og et banklån?

  Når du låner penge hos din primære bank, er pengene som regel øremærket én bestemt ting, og du skal ofte stille sikkerhed for lånet. Det gør sig ikke gældende, når du låner penge hos eksempelvis Express Bank.

  Hvorfor skal jeg låne penge hos Express Bank?

  Express Bank har mere end 30 års erfaring på det danske lånemarked. Vi har mange tusinde glade kunder og en høj score på Trustpilot. Derudover tilbyder vi fair lånevilkår og en attraktiv rente på vores lån.

  Hvad er et banklån?

  Et banklån hos Express Bank lader dig realisere dét, du ønsker her og nu.

  Kan jeg låne penge udenom min primære bank?

  Ja. Hos Express Bank og andre online banker, kan du låne penge udenom din primære bank.

  Er det nemt at låne penge på nettet?

  Hos Express Bank har vi forsøgt, at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at udfylde og gennemføre ansøgningsprocessen. Men uanset processen kræver det en solid økonomi at låne penge.

  Hvilken rente får jeg tilbudt?

  Renten bestemmer ud fra den samlede kreditvurdering af dig og en eventuel medansøger.

  Hvordan sammenligner jeg lån?

  Du kan indhente tilbud fra flere låneudbydere, så du kan sammenligne dem hver i sær. Langt de fleste låneudbydere tilbyder uforpligtende tilbud, så du i ro og mag kan sammenligne de forskellige tilbud og vælge det rigtige for dig.

  Hvor hurtigt får jeg pengene udbetalt?

  Afhængigt af lånets størrelse vil du få pengene udbetalt til din NemKonto inden for få hverdage.

Hvad kræver det at låne penge i banken?

Når du låner penge i banken (din primære bank), kan det i nogen tilfælde betyde en lidt omstændig låneproces, hvor du personligt skal mødes med din bankrådgiver og diskutere lånemulighederne igennem, inden du kan optage et lån.

Express Bank er et godt alternativ til din primære bank, fordi: