Opkrævning/indbetaling af lån

Hvornår skal jeg betale første afdrag på mit lån?

På din låneaftale står der, hvornår du skal betale dit første afdrag. I nogle tilfælde bliver den første betaling forskudt én måned. Det er ikke noget, som ændrer på dine lånevilkår. Du er blot færdig en måned senere end beregnet. Din første opkrævning rykkes en måned, hvis din ansøgning er indsendt før den 15. i en måned og er bogført efter den 15. i måneden.

Hvorfor er min restgæld større end lånebeløbet?

Når du får udbetalt dit lån, tilskriver vi et stiftelsesgebyr. Derfor starter alle lån med en restgæld, der er større end hovedstolen. Så snart du begynder at betale på dit lån, bliver restgælden mindre og mindre for hver måned. Der går i mellem 3-11 måneder, fra du optager lånet, til at restgælden er lavere end lånebeløbet.

Hvorfor betaler jeg kun renter og gebyrer?

Når dit lån bliver udbetalt, bliver der tilskrevet stiftelsesgebyr/oprettelsesgebyr og hver måned, bliver der tilskrevet renter og gebyr ifølge vilkårene i din låneaftale. Det er disse omkostninger, du afdrager på først og derfor kan der gå imellem 3 og 12 måneder, før der står et reelt afdrag på din betalingsoversigt.

Er det min præcise restgæld, der står på min opkrævning?

Restgælden, der er beregnet på din opkrævning, er altid beregnet til d. 15. i sidste måned. Dvs. at på din opkrævning d. 1. august står den beregnede restgæld pr. d. 15. juli.

Hvornår registrerer I min indbetaling?

Indbetalinger som sker ved kontooverførsel, bliver registreret i løbet af 1-2 hverdage. Hvis du betaler via indbetalingskort, registrerer vi beløbet efter 3-5 hverdage.

Hvorfor har jeg modtaget en opkrævning, når mit lån er indfriet?

Vi bestiller din opkrævning allerede d. 15 i måneden. Hvis du har indfriet dit lån mellem den 15. og den sidste dag i måneden, kan vi ikke trække din opkrævning tilbage.

 

70 23 58 00

04. april 2020

Identitetstyveri

Klik her og læs mere