Brug Visa ONEcard som en kassekredit

BEMÆRK!
Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at tilbyde dig et Visa ONEcard.
V
i annoncerer her på siden, når du igen kan ansøge om vores kort.

Et Visa ONEcard kan fungere på mere eller mindre samme måde som en kassekredit og give dig frihed, når du står med et konkret økonomisk behov.

Vores Visa ONEcard er et godt alternativ til en klassisk kassekredit eller et regulært lån – med et Visa ONEcard har du blot din kassekredit på et kort i stedet for en almindelig konto. Én af mange fordele ved kreditkortet er, at kortet giver dig op til 45 dages rentefri kredit på dit køb – i modsætning til den klassiske kassekredit i din primære bank, hvor renten løber fra første dag.

expressbank-onecard

Med et Visa ONEcard som en kassekredit:

  • kan du ansøge om en kredit på mellem 5.000-50.000 kr.
  • betaler du 0 kr. i stiftelsesgebyr og 0 kr. i årsgebyr
  • kan du få op til 45 dages rentefri kredit på køb (forudsætter at du inden for 45 dage indbetaler de penge, du har trukket på kreditten).
  • får du 13,99 % i pålydende rente

Priseksempel på et Visa ONEcard: ved et samlet kreditbeløb på 30.000 kr. over 48 mdr. og 100 % udnyttelsesgrad. Debitorrente: 14,92 %. Renten er variabel i kredittens løbetid. ÅOP: 14,92 %. Renter i kredittens løbetid: 16.788 kr. Gebyr i kredittens løbetid: 0 kr. Den samlede tilbagebetaling på kreditten udgør 46.788 kr. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Hold styr på din kassekredit online:

Vi har desuden gjort det nemt for dig, at holde styr på dit forbrug på kortet. Du kan nemlig følge dit Visa ONEcard eller din kassekredit online i vores netbank – så har du altid et overblik over, hvor meget du har brugt (eller har tilbage) på kortet. Lav en uforpligtende ansøgning i dag så du kan få tilsendt dit nye kreditkort og hurtigt få en kassekredit, hvis du altså ønsker at brug kortet som en kassekredit.

Kassekredit kontra forbrugslån

I nogle perioder kan det være svært at forudsige, hvordan ens økonomi kommer til at se ud i den nærmeste fremtid. Måske står du over for et jobskifte, en flytning eller noget andet. Uanset årsagen til denne økonomiske uvished, kan det være en god idé at sikre sig adgang til lidt ekstra penge, for at bevare den økonomiske sikkerhed. Med et Visa ONEcard fra Express Bank kan du sove trygt om natten, velvidende at du har adgang til ekstra penge, hvis indtægterne lader vente på sig. Og du betaler selvfølgeligt kun renter, når du bruger af din “kassekredit”.

Et Visa ONEcard er dit fleksible alternativ til et traditionelt forbrugslån. Med et Visa ONEcard har du fleksibiliteten til at hæve pengene efter behov på samme måde som ved en kassekredit.

Læs vores FAQ hvis du vil vide mere

Få økonomisk frihed med en kassekredit