Værd at vide mens Corona raser

Vi har samlet en masse nyttige informationer, som direkte eller indirekte kan sættes i relation til COVID-19 og som, vi mener, kan tjene dig som kunde.

Flere og flere danskere oplever hvert år at være udsat for identitetstyveri og med COVID-19’s indtræden, bruger kriminelle nu epidemien som middel til at begå kriminalitet. Vær derfor ekstra opmærksom og værn om dine personlige oplysninger. Vi har samlet tre simple råd nedenfor, men du kan finde  mere information om emnet her.

Undgå cyber-angreb og følg disse 3 simple råd

Vær opmærksom på e-mails der har emner som:

COVID-19, sundhedskrise, angiver navnet på sygehuse, læger eller hvor du ikke kan genkende afsenderen af e-mailen.

Hvis du modtager en mistænkelig e-mail:

Klik da ikke på links og forsøg heller ikke at åbne vedhæftede dokumenter. Del aldrig dine personlige oplysninger.

Arbejder du hjemmefra?

Kan du være ekstra sårbar, da du ikke er i direkte kontakt med dine kolleger. Så hold en tæt dialog og ring sammen.

Har du en Låne- og Kreditsikring?

Og har du behov for at bruge den? For at gøre det nemmere for dig, som har en forsikring, har BNP Paribas Cardif Nordic (som er forsikringsselskabet) samlet ofte stillede spørgsmål.

Find dem her

Er du ramt på økonomien?

Eller tænker du, at det kunne være en oplagt mulighed for dig at stramme op på dine udgifter - så finder du her en hel stribe af gode sparetips, som kan mærkes direkte på dit rådighedsbeløb.

Find sparetips her

Tips og gode ideer

Sommerferie i Danmark?

Er du også blandt de mange danskere, som har droppet sydens sol for at blive hjemme? Og mangler du inspiration til, hvad de 3 ugers sommerferie skal gå med? Så har vi samlet en række tips og gode ideer til, hvad du bl.a. kan lave i Danmark.

Brug for hjælp eller spørgsmål?

Vi har sendt vores medarbejdere hjem for at arbejde, men de er stadig kun et opkald væk. Så har du spørgsmål eller brug for hjælp, fx til din månedlige betaling – så giv os endelig et kald.

Du fanger os her:

Kundeservice
Tlf.: 70 23 58 00
Alle hverdage mellem kl. 9:00-17:00