Betalingsløsninger, som passer dig og din virksomhed

Hos Express Bank lever og ånder vi for detailhandlen

Tilbyd dine kunder alternative betalingsmuligheder med Express Banks digitale finansieringsløsninger.

Med Express Bank som partner kan dine kunder låne penge til betaling for varen, de køber hos dig, uden afbrudt købsproces. Og vi afregner varekøbet til din forretning dag til dag.

Fordele ved at tilbyde finansiering

Øget salg

Kunder uden kontanter kan handle her og nu.

Mersalg og større konvertering

Salg af dyrere modeller eller tilbehør til først valgte vare. Øget basketsize.

Understøtter kampagner

Understøtter og øger succesen af målrettede kampagner.

Et par af vores samarbejdspartnere

Kontakt os

For en uforpligtende samtale omkring alle mulighederne ved finansiering

Hvorfor samarbejde med Express Bank?

Vi har opbygget en solid erfaring på området, igennem en lang årrække
som samarbejdspartner med mange forskellige typer af forretninger. Bl.a. kan vi tilbyde:

Digital innovation

Vi følger konstant med udviklingen og altid i tæt samarbejde med vores partnere. Vi er stærke på e-Commerce og tablet løsninger. Vi har én af markedets bedste og hurtigste online løsninger. Vi sparer din sælger for tid og giver svar på en ansøgning inden for få minutter samtidig med, at vi sikre en kvalificeret vurdering af ansøgningen.

Omnichannel

Vi har udviklet Danmarks stærkeste finansieringskoncept til butikker og webshops for at øge salget i virksomheden.

Nordisk salgsteam

Vi tilbyder et stærkt og kompetent nordisk team, der arbejder på tværs af grænser. Vi står til rådighed for vores samarbejdspartnere og bistå altid med support og sparring inden for salg, marketing samt juridiske spørgsmål omkring finansiering.

Fleksible produkter

Vi har en bred vifte af finansieringsprodukter og leverer standardløsninger og skræddersyet løsninger: single-branded /co-branded, revolverende kreditter (med/uden kort), forsikringer, gavekort, loyalitetsprogrammer og marketingydelser.

Globalt footprint

Vi har mere end 30 års erfaring og opererer i dag i Danmark, Norge og Sverige. Vi er en del af den internationale bankkoncern, BNP Paribas Personal Finance, der er repræsenteret i mere end 30 lande.

Mere end 30 år på det danske marked

I mere end 30 år har vi tilbudt forhandlere i detailhandlen finansiering af varekøb til deres kunder. I dag samarbejder vi med flere end 2.000 forhandlere – heriblandt mange førende varehuse og butikker. Hvert år behandler vi mere end 400.000 låneansøgninger, hvilket gør os blandt de førende udbydere af lån til private på det danske marked.

Tæt forankring i detailhandlen

Express Bank blev etableret i 1987 under navnet HandelsFinans som resultat af et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked – og har derfor, historisk set, altid haft en tæt forankring i detailhandlen. Siden da, skiftede vi navn til Express Bank, fik banklicens og indtrådte på det norske marked. Vi har i dag hovedkontor i Taastrup og huser 185 dygtige medarbejdere.

Kunderne i højsæde

Vi ønsker at tænke bank på en ny måde og derfor udvikler vi hele tiden nye produkter, der svarer til vores kunders behov – og dermed også detailhandlens behov. Vi mener, at det skal være enkelt at låne penge til fair betingelser.

Ejerforhold

Express Bank er i dag en del af en større international koncern, BNP Paribas – Personal Finance. BNP Paribas – Personal Finance er repræsenteret i mere end 30 lande, beskæftiger 19.500 medarbejdere og håndterer cirka 27 millioner kunder.

BNPPF_logo

Kontakt os

Ønsker din virksomhed en finansieringsløsning eller blot en uforpligtende samtale omkring alle mulighederne ved finansiering, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Forhandlershoppen

Som samarbejdspartner i Express Bank kan du få adgang til vores forhandlerportal. Her kan du bl.a. se og bestille materialer til din forretning, downloade link til ansøgningsskemaet og bestille rudekuverter. Det kræver log-in og password fra Express Bank for at logge på.