Kom trygt videre. Lease en elbil eller hybridbil fra Kia

Overvejer du at lease din næste bil?

I samarbejde med Arval og Kia sætter vi fokus på privatleasing. At lease en bil privat i stedet for at købe en, bliver mere og mere almindeligt. Med privatleasing behøver du ikke bekymre dig om bilens værdiforringelse og uventede udgifter, for i stedet for at eje bilen, lejer du den.

Vi har samlet Kias bedste bud på el- og hybridbiler her på siden. Så går du og overvejer, om du skal vinke endegyldigt farvel til bezinøsen og udskifte den med en, som kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid – skal du endelig læse videre.

kia_e-niro_720x440px

Kia Niro EV

Den nye Kia Niro har allerede vundet et hav af priser – og det er til at forstå hvorfor. Her er virkeligt tale om en veludstyret og yderst funktionel bil. Med Niro EV kan du køre 100 % elektrisk og nyde godt af en rummelig og moderne elbil med lækre features, en række avancerede sikkerhedsteknologier og stor udstyrspakke som standard. Der er kræset for designet, og med en rækkevidde på op til 460 km (WLTP), kan du blot læne dig tilbage og opleve en behagelig kørsel – uden rækkeviddeangst.

Vælg mellem udstyrsvarianterne: Inspire og Upgrade.

Læs mere

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Med Kia Ceed Plug-in Hybrid får du en stationcar, der kan det hele. Op til 50 km på el – og samtidigt med masser af komfort og plads til hele familien – med et stort bagagerum, god benplads på bagsæderne og et højt udstyrsniveau. Ceed Plug-in Hybrid kombinerer det bedste fra to verdener; du får en elektrisk motor med alle de fordele, det indebærer: lydløs kørsel, lav udledning under kørsel og lavt forbrug. Og derefter tager hybriden over, så du ikke skal tænke på rækkevidde på turen sydpå, eller når du skal på tværs af landet i weekenden.

Vælg mellem udstyrsvarianterne: Prestige eller Upgrade

Kia EV6

Med EV6 kan du hakke alle fluebenene af på ønskelisten! Suveræn på performance, prisvindende på design, overlegen på ladeteknologi og med en rummelig og elegant kabine. Kort sagt: Alt det der gør hverdagen nemmere og bedre. EV6 har et iøjnefaldende og markant design uden på og er spækket med sikkerhedsfunktioner inden i, som sørger for din sikkerhed på vejen. Afhængigt af udstyrsniveau får du op til 528 km rækkevidde med en batteripakke på op til 77,4 kWh. EV6 kommer i to forskellige udstyrsvarianter: Upgrade med Meridian anlæg og GT-line.

Læs mere om Kia EV6 her

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Sportage er Kias mest solgte SUV i Europa, og man forstår godt hvorfor. Sportage er dristig, sofistikeret og sportslig i sit design. Den kommer med et lækkert interiør og en lang liste af udstyr som standard – og så er der plads til hele familien. Med Kia Sportage Plug-in Hybrid er automatgear, adaptiv fartpilot, 12,3”-touchskærm med navigation, udvidet vejbaneassistent blandt standardudstyret. Med en Plug-in Hybrid får du det bedste fra begge verdener: Med elmotoren kan du køre op til 70 km på ren strøm – perfekt til bykørsel og kortere distancer, mens du kan lade benzinmotoren tage over på længere strækninger.

Læs mere om Kia Sportage Plug-In Hybrid

Hvem er Arval?

Arval er specialiseret i full-service billeasing og nye mobilitetsløsninger og leasede mere end 1,6 millioner køretøjer globalt ved udgangen af juni 2023. Hver dag tilbyder mere end 8.000 Arval-medarbejdere i 29 lande fleksible løsninger, for at sikre problemfrie og bæredygtige rejser for deres kunder. Arval blev grundlagt i 1989 og ejes af BNP Paribas Group. Inden for BNP Paribas-gruppen er Arval en del af Retail Banking & Services-divisionen. Arval og Express Bank er en del af samme koncern.

Værd at vide, når du leaser

  Hvordan fungerer leasing af bil til privat brug?

  Selvom du er stødt på begrebet før, så kan det være meget rart at få defineret det én gang for alle. Privatleasing går kort fortalt ud på, at du i stedet for at foretage et dyrt bilkøb i stedet kan leje en bil over 36 måneder. For at gøre det nemt er service og vedligeholdelse altid inkluderet i prisen.

  Men hvordan fungerer Kia privatleasing i praksis, og hvilke leasingaftaler kan du vælge imellem?

  Prisen på privatleasing afhænger af flere forskellige faktorer, der er værd at have med i dine overvejelser, inden du vælger en aftale inden for privatleasing af din Kia:

  • Leasingperiode – hos Kia privatleasing tilbyder vi en leasingperiode på 36 måneder.
  • Udbetaling – hvad er betydningen af din udbetaling, når du skal lease din fremtidige bil? Vi tilbyder forskellige beløb til udbetaling, for at tilpasse os markedets og dine behov bedst muligt.
  • Kia bilmodel – sidst men ikke mindst betyder den enkelte bilmodel naturligvis også noget for prisen på din leasingaftale. Bilmodel, motorstørrelse, drivlinje, udstyrsniveau og eventuelt tilvalg af ekstraudstyr er alt sammen noget, der er med til at præge din samlede pris.
  Hvilke fordele er der ved Kia privatleasing?

  Når du vælger Kia privatleasing som finansieringsmetode til dit daglige transportbehov, får du en lang række fordele med i købet.

  Men hvad er det egentlig, du får ud af at vælge leasing af din fremtidige bil?

  • En fast, månedlig udgift – det bliver nemt at lægge fremtidens transportbudget, eftersom du får inkluderet alle dine transportudgifter under én fast pris. Du kan derfor se frem til at slippe for at skulle bekymre dig om dyre, uforudsete udgifter og i stedet bruge pengene på noget, der skaber værdi for dig i hverdagen.
  • Mulighed for at udskifte din bil efter behov – hvad er leasing af din nye bil værd, hvis dine behov løbende ændrer sig? Faktisk er leasing et genialt valg for dig, der ønsker maksimal fleksibilitet i hverdagen. Privatleasing giver dig nemlig mulighed for at skifte biler ud i takt med, at dine kørselsbehov ændrer sig – og helt uden dyre omkostninger i form af et værditab på bilen, som det ellers ville være tilfældet med et bilkøb.
  • Økonomiske fordele – mange spørger sig selv om, hvorvidt privatleasing overhovedet kan betale sig. Men faktisk følger der flere økonomiske fordele med, end man lige skulle tro i første omgang. Du slipper fx for gebyrer og udgifter forbundet ved at tage et billån, ligesom du også undgår et stort værditab på din bil, som er uundgåeligt ved ethvert fremtidigt salg.
   Når du står i en situation, hvor du afvejer fordele ved leasing vs. køb af din næste bil, kan det være en god idé at se nærmere på de mange Kia leasingtilbud, som du finder her

Leasing eller køb - hvad kan bedst betale sig?

Afliv myterne om leasing af bil og bliv klogere på, hvornår en leasingaftale er det rigtige valg for dig og hvornår det bedre kan betale sig at købe en ny bil.

BLIV KLOGERE HER