Om Express Bank, Partner

CrossEyesFree: En afdragsordning uden renter og gebyrer

Den danske optikerkæde CrossEyes tilbyder betalingsløsningen CrossEyesFree til de kunder, som ønsker at dele betalingen op over flere måneder – uden at blive pålagt renter og gebyrer. CrossEyes mener nemlig, at alle skal have råd til at købe den brille, der passer bedst til deres stil og behov.

CrossEyes har en stor passion for unikke og stilfulde briller og opererer med et simpelt koncept: Faste, lave priser med alt inkluderet. Medmindre du aktivt tilkøber en bestemt type glasbehandling, så vil du få en købsoplevelse uden ekstra renter og gebyrer eller overraskende merudgifter.

CrossEyes var derfor på udkig en samarbejdspartner, som kunne sikre en nem og gnidningsfri oplevelse for kunder, der ønsker at få finansieret købet af briller. Til den opgave blev Express Bank valgt som samarbejdspartner.

En afdragsordning som matcher kundernes behov
CrossEyesFree er en afdragsordning uden renter og gebyrer, hvor kunden kan betale sine briller over en periode på fem eller 10 måneder. CrossEyesFree er udviklet i samarbejde med Express Bank, og ordningen kræver blot, at kunden har sit NemID klar ved købet, og derefter kan ansøgningen udfyldes på få minutter.

Selvom CrossEyes har faste, lave priser med alt inkluderet, så oplever virksomheden alligevel, at mange kunder ønsker at opdele betalingen af deres briller i mindre rater fremfor at betale et større beløb på én gang. CrossEyes er derfor glade for at have indgået et samarbejde med Express Bank, hvor kunderne kan finansiere deres brillekøb – vel at mærke uden at skulle betale ekstra renter og gebyrer.

CrossEyes oplever, at afdragsordningen ofte er afgørende for kunder, som ønsker at tilkøbe en bestemt glasbehandling på brillen. Med CrossEyesFree får flere mulighed for at foretage netop det tilkøb, og det betyder, at brillen matcher kundens behov, og kunden får præcis den ønskede brille – uden at prisen bliver altafgørende for tilkøbet.

For andre kunder er det afgørende, at de kan købe flere par briller på en gang med en finansiering, som strækker sig over fem eller 10 måneder.

CrossEyes mener, at alle skal have råd til at købe den brille, der passer bedst til deres stil og behov, og derfor er CrossEyes glade for at kunne tilbyde afdragsordningen i samarbejde med Express Bank. Gennem samarbejdet har CrossEyes desuden fået indsigt i, at det ikke er én bestemt gruppe mennesker, der køber på afbetaling, men en kundegruppe som går på tværs af landsdele og alder.

En julekampagne som varer helt til påske
I december 2018 kørte CrossEyes kampagnen ”Julen varer lige til påske” i samarbejde med Express Bank. Ved køb af briller fik kunderne mulighed for at udskyde første rate på afbetalingen indtil efter påsken 2019.

Til kampagnen fik CrossEyes udviklet plakater, folier og opslag til sociale medier, så kampagnes budskab nåede ud til flest muligt i målgruppen.

Kampagnen var en glædelig overraskelse for mange af CrossEyes’ kunder, der i forvejen havde besluttet sig for at købe briller på afbetaling. For mange er december og januar nemlig udgiftstunge måneder, og med julekampagnen fik kunderne mulighed for at købe nye briller til det nye år uden at bekymre sig om den trængte juleøkonomi.

For mange gav det også incitament til at give sig selv en lille ekstra julegave, som de tilmed ikke behøvede at betale for med det samme – og uden at skulle indregne ekstra gebyrer og afdrag i prisen, når betalingen starter efter påsken 2019.

CrossEyes og Express Bank ser frem til et endnu bedre samarbejde i 2019, hvor der allerede er mange nye kampagneidéer på tegnebrættet.

Læs mere om CrossEyes og Express Bank

04. juni 2019

Omregistrering af bil

Klik her og læs mere