Økonomi

Shop sæsonbaseret – og spar penge på udsalg hele året

Når du tænker frem i tiden og handler på udsalg uden for sæsonen, er der rigtig mange penge at spare. Og med planlægning undgår du samtidig impulskøb. Her er 5 tips til, hvordan, og ikke mindst hvornår, du kan gøre et kup.

1. Forbered dig til vinteren om sommeren – og omvendt

Langt de fleste køber produkter, når de har brug for dem, men det betaler sig at tænke frem i tiden. Du kan fx med stor fordel købe sommertøj på januarudsalg og vintertøj på sommerudsalg. Vinterdæk kommer fx også ofte på tilbud, når ingen har brug for dem – nemlig om sommeren eller når vi har en snefri vinter. Slå til, når prisen er nede – også selvom du ikke har brug for dem lige nu. Se her, hvordan vi kan hjælpe dig med at tænke frem.

2. Køb elektronik på januarudsalg

Efter jul og nytår er der januarudsalg, som strækker sig helt frem til februar. Det giver masser af tid til at gøre et kup. For på dette tidspunkt kan det især godt betale sig at købe elektronik og hårde hvidevarer – dvs. varer, som ellers sjældent er på tilbud.

 

3. Køb sports- og vintertøj i påsken

Lige efter påske skal butikkerne gøre plads til sommertøj. Det betyder, at ski, skøjter, vintertøj og (vinter)sportstøj skal væk for at give plads til sommervarerne. Derfor begynder udsalget i påsken. Og her der mulighed for at finde et godt tilbud, så du får mere ud af pengene.

4. Fyld fryseren op efter højtider og ferier

Efter højtiderne er der typisk sæson-madvarer på udsalg. Hvis du ikke har noget imod at spise lidt julemad i de efterfølgende måneder eller servere påskeslik i juli, er der masser af penge at spare. Fyld fryseren op og benyt dig af de mange gode tilbud i dagligvarebutikkerne efter højtider og ferier. Hold styr på madplanen og budgettet med vores madplansskabelon.

5. Hold øje med priserne

Det er altid en god idé at holde øje med priserne året rundt. Op til udsalg kan der være en tendens til at nogle virksomheder sætte priserne lidt op på deres produkter, for så at kunne sænke dem op til udsalg. På den måde ser besparelsen større ud, end den reelt set er.

 

 

Lån trygt hos Express Bank

Brug for at finansiere en ting her og nu? Lån hos Express Bank – til en lav rente.

• Mere end 30 års erfaring på det danske marked

• Sikkert og nemt – alt foregår online

• Din ansøgning er ikke bindende

Klik videre og find ud af, hvad det du køber, vil ende med at koste dig inkl. renter.

Beregn dit privatlån her

5 tips til at undgå impulsshopping

Impulsshopping er ofte dyrt og du ender med ting, du ikke har brug for. Vi giver dig 5 tips til at undgå impulsshopping

Find de 5 tips her

Tag gode beslutninger på udsalg

Vi har samlet en række tips, som kan hjælpe dig med at træffe gode beslutninger, når du er på udsalg.

Find de gode råd her