Nyhed, Presse

Express Bank rykker tættere på ejeren BNP Paribas Personal Finance

Express Bank undergår i øjeblikket en større rebranding, som led i et strategisk ønske om at rykke tættere på ejeren BNP Paribas Personal Finance. Skiftet skal sikre en større ensartethed, når banken kommunikerer over for partnere - private kunder vil ikke mærke noget til ændringerne.

Som et led i en samling af den skandinaviske organisation, vil Express Bank fremover hedde BNP Paribas Personal Finance for alle ansatte og erhvervspartnere. Selv om både partnere og ansatte fra 7. december 2020 skal vænne sig til nyt navn samt en fælles, skandinavisk organisation og brand vil ændringerne ikke kunne mærkes for bankens privatkunder. De vil nemlig stadig have deres lån og aftaler hos Express Bank.  Ændringen skal sikre ensartethed i bankens kommunikation overfor eksisterende og potentielle partnere på tværs af Express Bank i Danmark og Norge og SevenDay Bank i Sverige.

Udover de tre skandinaviske lande er BNP Paribas Personal Finance repræsenteret i 30 øvrige lande i verden. Med de mange enheder, ser organisationen nu et behov for at styrke og ensrette kommunikationen overfor erhvervspartnere i Skandinavien.

”Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde med både samarbejdspartnere og kunder samtidig med, at vores brand rykker tættere på BNP Paribas og de kompetencer og styrker, som organisationen bringer til bordet. Jeg forventer, at vores tilbud til erhvervspartnerne fortsat vil være lige så stærke – men med større ensartethed på tværs af Skandinavien,” lyder det fra Express Banks direktør Annika Olsson.

Ejeren af Express Bank, BNP Paribas Personal Finance, beskæftiger 19.500 medarbejdere og servicerer til daglig cirka 27 millioner kunder fordelt på over 30 lande.

”For os internt i banken vil dette betyde en del justeringer, og mest centralt er det, at vores medarbejdere fremover vil betegne sig som ansatte i BNP Paribas Personal Finance. Vi har haft et ønske om at strømline vores brand overfor ansatte, potentielle nye medarbejdere og vores partnere, så vi på tværs af Skandinavien kan være kendt som én og samme virksomhed: BNP Paribas Personal Finance,” siger Annika Olsson.

Opkøbet af den svenske finansvirksomhed SevenDay i 2017 har yderligere motiveret ønsket om ét samlet brand i BNP Paribas Personal Finance. BNP Paribas Personal Finance beskæftiger i dag over 300 ansatte på tværs af Skandinavien.

10. december 2020

Økonomiske nytårsforsæt

Klik her og læs mere