Livsstil

2022: Den ultimative gave til hende

Det kan være svært at finde på nye gaveideer til hende, der har alt (eller aldrig ønsker sig noget). Men fortvivl ikke, for der er hjælp at hente lige her – inden for mange prisklasser.

1. Badehotel-getaway

DK har en kystlinje på 7.314 km og nogle af verdens smukkeste strande. Så hvorfor ikke vælge et forkælelsesophold på et skønt badehotel uanset årstiden – med god mad, et havbad og smukke, friske gåture.

2. Aktivitetsring

Slå to gavefluer med et smæk. Forær en cool og funktionel smart ring, som samtidig er spækket med alle de spændende features, du ellers finder i et aktivitetsur. Track motion og sundhed – lige fra puls til hjerterytme – via din fingerring.

3. Rejse

Pandemien har de sidste år lagt en dæmper på rejseriet. Så hvad kan næsten bringe mere gaveglæde end en tur til udlandet i 2022? Fx en tur til de smukke landskaber i Toscana? Et kør-selv-ophold i Berlin? Eller måske en skøn badeferie vil være mere populær?

4. Sneakers

Walk-and-talks er stadig meget populære. Derfor er et par sneakers den perfekte gave til hende, der har alt.  Og et par 2022-trends er: 1) Hvide sneakers med et enkelt lille farvetouch. 2) Oldschool sneakers. 3) Bæredygtige sneakers. Det vigtigste er dog kortet, der fortæller, at du ser frem til masser af gode gåture med hende fremover.

5. Taske

Næst efter en mobiltelefon er en taske måske det, som kvinder oftest har med sig. Og i 2022 er der mange trends i spil. Tre af dem er: 1) Ekstra store tasker. 2) Tasker med overraskende teksturer. 3) Tasker i overraskende (pang)farver.

6. Oplevelser

Efter et par år med konstante nedlukninger hungrer vi alle efter oplevelser. Så tænk over, hvad der vil bringe glæde. Er det koncertbilletter? Et klatrekursus I kan tage sammen? En aften med gin-smagning? Eller en dag i spa med massage oveni?

7. Fotobog

Den perfekte gave til hende er også en personlig gave. Og den behøver ikke være dyr. Lav fx en fotobog med billeder af hende og dig sammen. Den er nem at lave direkte på din mobil eller din computer.

8. Surprisefest

Tiden er inde til at se hinanden igen, og ethvert surprise-arrangement er en gave i sig selv. Saml fx hendes veninder til en middag ud af det blå. Eller inviter folk til fest med stående drinks og håndvenlig mad. Eller lav en børnevenlig eftermiddagssurprise med masser af kager.

9. Bæredygtigt genbrug

Verden er presset på ressourcerne, så bæredygtige gaver er et hit i 2022. Køb fx en smuk designerstol i træ eller en unik Carnaby glasvase fra 60’erne på Den Blå Avis. Begge dele kan bruges år efter år – af dig og andre efter dig – og bliver ofte mere værd med alderen.

10. Smykker anno 2022

Et smykke er altid en skøn og personlig gave. Og trends i 2022 er blandt andet: Hvide perler i alle afskygninger. Farvede (nostalgi)perler. Chunky fingerringe. Store hoops. Armringe i stakke. Smykker med farvede ædelsten. PS: Generelt skal du tænke maksimalistisk.

Brug for et lån til en rejse, fest, gave eller andet?

Lån trygt hos Express Bank med et Privatlån – med lav rente.

• Mere end 30 års erfaring på det danske marked

• Sikkert og nemt – alt foregår online

• Din ansøgning er ikke bindende

Læs mere om et privatlån

03. marts 2022

10 tips: Sådan stopper du el- og varmeregningens himmelflugt

Klik her og læs mere