Lån 400.000 kr. til en god rente

Lån op til 400.000 kr. med et Samlelån

Hos Express Bank kan du låne 400.000 kr., når du samler dine lån i et Samlelån. En unik mulighed for at samle din gæld i ét lån. Et Samlelån er den bedste løsning, hvis du vil have en, samlet set, bedre rente og et økonomisk overblik over din gæld.

Express Bank gør det nemt og sikkert at låne op til 400.000 kr. Det er en oplagt mulighed, hvis du drømmer om at betale dine eksisterende lån ud og samle din gæld i ét lån. Et Samlelån giver dig nemlig det fulde overblik over din gæld og så sparer du ofte penge på låneomkostningerne. Med en nem og sikker ansøgningsproces, er det nemt at ansøge om op til 400.000 kr. til et Samlelån hos os.

 

Beregn og ansøg om et Samlelån

I gennemsnit sparer vores kunder mellem 1.500-2.500 kr. i ydelse om måneden, når de lægger deres lån sammen i et Samlelån. Besparelsen er dog meget individuel og afhænger af størrelsen på din gæld, dine nuværende lånevilkår og antallet af kreditorer.

Lån 400.000 kr. uden sikkerhed

Hos os kan du få et Samlelån på op til 400.000 kr. Det er en god mulighed for at samle flere af dine lån til ét enkelt lån. Et Samlelån giver ro i maven og et bedre overblik over din samlede gæld – og så oplever mange, at de sparer penge på gebyrer, når de vælger et Samlelån.

Hvis du har lånt penge til boligkøb, renovering, tilbygning, drømmebryllup eller andet, giver et Samlelån dig altså et bedre overblik over dine låneomkostninger.

Med et Samlelån slipper du også for at have kontakt til flere kreditorer på en gang. Et Samlelån på op til 400.000 kr. er en oplagt mulighed for at få nedbragt unødvendige omkostninger forbundet med at have optaget flere lån.

Sådan ansøger du om et lån på 400.000 kr.

 1. Beregn og ansøg om et Samlelån
 2. Når du har indsendt din låneansøgning, modtager du kort tid efter en bekræftelse via e-mail på, at vi har modtaget din ansøgning.
 3. Din ansøgning behandles hurtigt og inden for 2 hverdage, hvorefter vi vil kontakte dig for yderligere information og dokumentation.

Hvad koster det at låne 400.000 kr.?

Hvis du vil regne ud, hvad det koster at låne 400.000 kr., så kan du prøve vores simple Samlelån beregner. Her indtaster du din gæld, om du vil have en kontantudbetaling oveni samt  den ønskede løbetid for lånet – og så giver beregneren et svar på, hvad du skal betale af om måneden. Her får du også et indblik i, hvilken rente lånet har og hvad lånets ÅOP er. Det kan hjælpe dig med at træffe en kvalificeret beslutning om, om du skal låne 400.000 kr., og over hvor lang tid, du skal betale pengene tilbage.

Trygt og sikkert at låne hos Express Bank

Express Bank startede tilbage i 1987 og siden da, har det været vores primære fokus at tilbyde de bedste lånebetingelser til vores kunder. Vi har mere end 200 dygtige medarbejdere, som hver dag sørger for, at vi kan behandle din ansøgning lynhurtigt og udvikle de bedste lånemuligheder for dig. Det har resulteret i over 100.000 tilfredse kunder indtil i dag. Det gør Express Bank til en af Danmarks førende låneudbydere.

Når du sender en ansøgning til Express Bank, er den uforpligtende. Vores medarbejdere sidder klar til at behandle den, så du kan få et svar hurtigst muligt. Hvis du har brug for hjælp til din ansøgning eller spørgsmål om vores lånemuligheder, sidder Express Banks kundeservice klar til at hjælpe dig. Vil du lære Express Bank bedre at kende, kan du læse mere om os her.

Læs også om vores privatlån på op til 300.000 kroner

pexels-sheila-731217

Ofte stillede spørgsmål om at låne 400.000 kr.

  Hvad koster det at låne 400.000 kr.?

  Prisen for dit lån afhænger af din økonomiske situation (den samlede kreditvurdering af dig og en eventuel medansøger). Når vi har modtaget din ansøgning vil du modtage et uforpligtende lånetilbud med en konkret pris for, hvad det vil koste dig at låne 400.000 kr.

  Hvorfor skal jeg låne 400.000 kr. hos Express Bank?

  Express Bank har mere end 30 års erfaring på det danske lånemarked. Vi behandler mere end 400.000 ansøgninger hvert år, hvilket gør os til en af de største online banker i Danmark. Hele låneprocessen foregår online. Du får svar på din ansøgning i løbet af få minutter, og pengene udbetalt inden for et par hverdage. Vores rente er fair og konkurrencedygtig, og vi har en høj score på Trustpilot.

  Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

  Nej. Alle lån hos Express Bank er uden sikkerhed.

  Kan jeg ændre mit lån undervejs?

  Du har 14 dages fortrydelsesret og inden for de 14 dage kan du fortryde lånet. Derefter kan du evt. kontakte os, hvis du har brug for et højere lånebeløb, at betale mere af om måneden el.lign.

  Hvilke skattefradrag er der?

  Du får skattefradrag for dine renteomkostninger. SKAT får automatisk dine renteudgifter i din årsopgørelse, så du skal ikke foretage dig noget for at modtage fradraget. Der er også mulighed for at få fradrag for stiftelsesgebyrer for lån og kreditter med en løbetid på under to år. Disse skal oplyses på årsopgørelsen i rubrik 44, og det sker ikke automatisk.

  Kan jeg fortryde mit lån?

  Ja. Du har 14 dage til at fortryde din låneaftale.

  Hvornår bliver pengene udbetalt?

  Du får pengene udbetalt inden for få hverdage, afhængigt af lånets størrelse.

  Kan jeg låne penge med en forsikring?

  Ja. Vi tilbyder en Låne- og Kreditsikring til dine lån. Læs mere her.

  Er renten fast eller variabel?

  Hos Express Bank er alle lån som udgangspunkt med variabel rente, hvis ikke andet fremgår af din låneaftale.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg låner penge?

  Tjek op på bankens troværdighed og hvor længe de har eksisteret. Vær særligt opmærksom på prisen og lav en sammenligning hos andre låneudbydere, inden du ansøger eller skriver under. Og læs altid kreditaftalen igennem, inden du underskriver.