Fritid

Få mere (fri)tid og overskud i hverdagen

Giver manglende tid dig indimellem problemer i hverdagen? Har du svært ved at få døgnets timer til at række, når job og (familie)liv skal gå op? Så tjek disse 10 tips, som nemt giver dig en times mere fritid hver dag.

1. Dagligvarer online

Hvorfor bruge tid på at stå i kø i supermarkedet efter arbejde, når du kan købe ind online om aftenen hjemme? Så undgår du også dyre impulskøb. Du sparer kort sagt både tid og penge.

2. Måltidskasser

Spar tid på aftensmaden med en måltidskasse. Alle retter kan tilberedes på max 30 minutter. Og ofte er der 10-minutters retter, hvis det skal gå ekstra stærkt. Mængden af råvarer er nøje afstemt, så du undgår madspild.

3. Gør rent sammen

Er I en familie eller bare flere, der bor sammen? Så gør rengøringen til en (hurtig) hyggestund ved, at alle gør rent på samme tid. Aftal fx at det kun må tage en time og sæt uret til at tælle ned. Det er utroligt, hvad man kan nå, når det gøres på tid.

4. Netshopping

Uanset om du skal shoppe tøj til dig selv eller dine børn, så er der tid at spare online. Fordelen er også, at du kan holde øje med dine favorit-items og slå til, når de bliver nedsat. Og du har oftest længere returret. Desuden er det en fordel at shoppe sæsonbaseret, da der også kan være penge at spare her.

 

Spar benzin & tid i trafikken med en ladcykel

Behov for lån til et større eller mindre projekt? Vælg et Privatlån hos Express Bank med en lav rente.

Tjek Privatlån

5. Tidsbesparende motion

Spar tid på din motion ved at lægge den ind som en transportform, hvor du løber eller går til/fra arbejde et par gange om ugen. Du kan også downloade effektive træningsapps, baseret på kun 10 minutters daglig træning.

6. Maddag til alle

Har du en familie, så giv alle medlemmer (uanset alder) en maddag. Børnene vokser med opgaven, bliver stolte af deres kunnen – og mere modige ift. at smage på maden, når de selv har været med til at lave den. Planlæg dine indkøb og brug vores skabelon til madplanen – så er der styr på retterne alle ugens dage.

7. Køreordninger

Tilmeld dine børn fritidsaktiviteter med en eller flere venner. Så kan I voksne skiftes til at køre. Er det fire børn, som går sammen, skal du blot afsted hver 4. gang.

8. Mindre skærm i fritiden

Vi er alle blevet vant til at sidde med snuderne i mobilerne. Fra de unge på caféerne til forældrene på legepladserne med deres børn. Så forær dig selv (og dine omgivelser) lidt mere tid – fx ved at droppe de sociale medier to dage om ugen. Eller giv dig selv max 15-30 min. fritidsskærm i dagligt.

9. Takeaway fra køleskabet

Udnævn en ugentlig dag, hvor aftensmaden er rugbrødsmadder eller omelet. Det er take-away næsten lige fra køleskabet. Du kan også lave risengrød efter opskriften, hvor den selv koger færdigt.

10. Brug Pomodoro-metoden

Optimer din arbejdstid. Sæt dit ur til 25 min. Kør et intensivt stræk, hvor du ikke lader dig forstyrre af noget, før uret ringer – og giv så dig selv 5 minutters pause inden næste stræk. Så undgår du alle de mystiske overspringshandlinger, der nemt opstår.

Lån trygt hos os

Har du behov for et lån til et større eller mindre projekt – eller til noget, som får dit liv til at hænge lidt bedre sammen? Så lån trygt hos Express Bank og vælg et Privatlån med lav rente.

Vi har mere end 30 års erfaring på det danske marked. Alt foregår sikkert og trygt online. Og din ansøgning er ikke bindende her.

Læs mere om vores privatlån

Gaveideer til hende

Det kan være svært at finde på nye gaveideer til hende, der har alt (eller aldrig ønsker sig noget). Men fortvivl ikke, for der er hjælp at hente lige her – inden for mange prisklasser.

Find din næste gave

Hvilket kæledyr passer til dig?

Går du i dyretanker? Spekulerer du fx over, hvilke nemme små kæledyr der findes? Eller leder du efter det perfekte kæledyr til børn? Så er det en god idé lige teste her, hvilket dyr, som passer til dit liv.

Tag testen her

Shop sæsonbaseret – og spar penge på udsalg hele året

Når du tænker frem i tiden og handler på udsalg uden for sæsonen, er der rigtig mange penge at spare. Og med planlægning undgår du samtidig impulskøb. Her er 5 tips til, hvordan, og ikke mindst hvornår, du kan gøre et kup.

Læs mere her

10 tips: Sådan stopper du el- og varmeregningens himmelflugt

Hvornår er el billigst? Og hvordan sparer du på strømmen? Hvis det er noget, du tænker over, så tjek 10 ”spar penge på el og varme”-råd, som også kommer miljøet til gode.

Læs mere her

03. marts 2022

10 tips: Sådan stopper du el- og varmeregningens himmelflugt

Klik her og læs mere